dimarts, 21 de desembre de 2010

TEMS COMPLICAT PER ALS REIS

Bon dia:
Aprofite esta entrada per a desitjar a tots unes bones festes de nadal.Observant els distints models a llarg termini, pareix que podrem dedicar-se a replegar les olives durant la setmana que ve, el fi d'any mol dona prou tranquil.LO verdaderament interesant, si el model es complira, estará per a Reis Mags, ahí si que tindríem una situació tan complicada com actualment la tenen els paisos del centre Europa.
Menys mal que falten mols dies i tot poc canviar, pe ro el reforçament i bloqueig de nou, d'eixa dorsal de Groenlàndia, facilita la situació retrògada abaixant-mos el fred fins nosaltres.
Aurá que seguir com es desenvolupa, pe ro preocupant.

Es poden assegurar les taronges per collir?

Una salutació

3 comentaris:

 1. Isidoro, pa el dia 24 a partir de la vesprà i per la nit, i pa el dia 25, quin oratge dona? creus que plourà? com vaig a sopar a ca els sogres, es per si tinc q cambiarme el traget que anaba a posarme a per un atre pa anar a conjunt en el paraigues, o sino, no agarre el paraigues i me fique el primer.
  gracies.

  ResponElimina
 2. Xe, que sopeu al ras?
  Pels models, jo no crec que ploga per ací, però abrigat per que el fred el tindrem assegurat.
  Isidoro

  ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.