dimecres, 9 de març de 2011

AJUNTAMENT PRESSUPOSTOS 2011 I PERSONAL

Encara que amb retard ací tingueu els pressupostos d'ingressos i despeses aixína com la plantilla orgànica per al 2011.

6 comentaris:

 1. Algú podria explicar els pressupostos de manera que ho entenguérem?

  ResponElimina
 2. sembla masa general ¿no? tampoc entenc res :/

  ResponElimina
 3. teu explique enseguida:
  tu veus Valpark? Jo tampoc! Ahí està el presupost

  ResponElimina
 4. Jo només veig una cosa
  amb un pressupost de tres milions cent trenta-set mel euros (el poso amb totes les lletres perquè no hi hagi errors) els comptes quadren perfectament, en ingressos i despeses
  i el més cridaner, no hi ha cèntims per cap banda
  això em porta a pensar, mal pensat que és un, que no és més que un paper de cara a la galeria

  ResponElimina
 5. Jo dic una altra cosa, a Vallada no hi ha problemàtica social? No veig en la plantilla de personal a cap Treballador/a Social. Tampoc Servici d'Atenció a la Família i Infància (SEAFI), ni Educador/a Social, ni agent d'igualtat, ni auxiliars d'ajuda a domicili.

  Esta clar, per a este equip de govern les persones són el centre de la seua política, i l'atenció dels col·lectius més fràgils o vulnerables la seua prioritat, perquè estan convençuts, que la gestió eficient de les polítiques de benestar social és sinònim de qualitat de vida, d'igualtat d'oportunitats, d'inclusió, de cohesió social i de futur per a tots els nostres veïns.

  ResponElimina
 6. Buenos dias,al anonimo ultimo decirle que a los que nos gobiernan hoy por hoy en Vallada no les hace falta nada de eso,ellos gracias a lo que nos roban a los ciudadanos viven como reyes sin necesitar ninguna prestacion ni ninguna ayuda,jamas tendremos de esta gentuza ninguna ayuda al trabajador,por que ellos SE SIENTEN superior a nosotros.GRACIAS

  ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.