dijous, 24 de març de 2011

Ja estem en primavera que la sang alteraDesprès d'aquest temporal el model adjunt a llarg termini ens indica estabilitat i augment de temperatures per a iniciar el mes d'abril.

Durant la setmana vinent ens creuarà una baixa per la part nord de la península, d'oest a est, sent poc apreciable la inestabilitat per la nostra zona, ja sobre el final de setmana i primers dies d'abril lluir un sol primaveral i una temperatura ideal per als amants del espàrrec silvestre.

És mes previsible que la temperatura política a partir d'aquestes dates es inestabilice,donat la proximitat de les eleccions.
Tot i això esperem que en l'acalorada defensa de les idees, aquestes es defensen amb cordura, maneres i sobre tot respecte per a evitar colps de calor que comporten atenció sanitària, en aquest cas la millor prevenció és utilitzar el sentit comú, sent aquest el menys comú dels sentits.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies, Isidoro, pel teu original comentari. Mai fins ara li havia dedicat un somriure a la informació sobre l'oratge.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.