divendres, 20 de maig de 2011

Miting del PSOE per al tancament de campanya 2011


A última hora ens han enviat el discurs de final de campanya de Mª José Tortosa (PSOE).
Dels programes electorals què demanàvem als partits polítics, no hem rebut cap resposta, però algo és algo. Gràcies de nou al PSOE per confiar en nosaltres, per fer ús de les noves tecnologies i per voler fer arribar el seu missatge a tothom.
 Del PP, AIPV i CV no tenim cap notícia digital en forma de programa electoral o miting final de campanya, excepte la notícia sobre la truita gegant i la disco-mòvil a partir del facebook del PP. 
(Aprofitem per dir que als del PP els ve de meravella no voler publicar res ací, ja que així fomenten l'idea de que aquest bloc serveix al PSOE (tal com diuen últimament), enverinant l'opinió dels lectors... Sort que vosaltres, lectors fidels i amb sentit comú, sabeu que no és així)
Aprofitem per recordar-vos que, a les 23:59 d'avui i fins les 23:59 del diumenge, aquest bloc romandrà tancat a qualsevol tipus d'entrada i/o comentari.


Tornant al discurs què ens han enviat. Diu així:
____________________________

BONA NIT!!!!

ENS TROBEM AL FINAL DE LA CAMPANYA,  UNA INTENSA CAMPANYA.

1.- EL PRIMER QUE VULL, ÉS DONAR LES GRÀCIES:

 • GRÀCIES A LA GENT INTEGRANT DE LA MEUA CANDIDATURA (S’HO HAN CURRAT DE VALENT)

 • GRÀCIES, TAMBÉ A L’EQUIP QUE HI HA DARRERE DE LA CANDIDATURA, EIXA GENT QUE NO ES VEU PERÒ QUE HAN ESTAT I ESTARAN AHI DONANT-NOS SUPORT, ASSESSORANT-NOS, PREPARANT EL PROGRAMA, PENJANT CARTELLS....SENSE OBLIDAR-ME DE LA INTENDÈNCIA. I AMB L’AFEGIT DE LA PARTICIPACIÓ IMPORTANTÍSSIMA DE LES DONES, PERQUÈ LES DONES HEU ESTAT MÉS QUE MAI, SENSE FER-VOS GENS DE ROGAR, COL·LABORANT  DES D’ANAR EXPLICANT EL PROGRAMA FINS ARRIBAR A EIXES PASTETES TAN BONES QUE PREPAREU

 • SOM UN GRAN EQUIP!!! ES DONEU COMPTE? SOU CONSCIENTS DEL QUE PODEM FER QUAN ENS ORGANITZEM? DONCS AIXÒ, AIXÒ ES PRECISAMENT EL QUE FAREM EL DILLUNS, ORGANITZAR-NOS PER POSAR EN MARXA AQUEST GRAN POBLE!!

2.- EN SEGON LLOC VAIG A INFORMAR-VOS DE CÓM ESTA EL TEMA DEL TRIBUNAL DE COMPTES DE MADRID, JA QUE
PRECISAMENT HUI, HEM REBUT UNA NOTIFICACIÓ PER LA QUE S’OBRI UN PLAÇ DE 10 DIES PER PRESENTAR DOCUMENTACIÓ PRÈVIA A L’ INICI DEL JUDICI. PER TANT,  EIXE PLE EN LA CASA DE LA CULTURA ON EL SR. GINER S’OMPLÍ LA BOCA  TRACTANT-NOS POC MENYS QUE DE DIMONIS, ON INTENTAVA CONVÈNCER AL POBLE DE QUE EIXE INFORME DEL INSTRUCTOR ERA JA COM UNA SENTÈNCIA,  NO TOCAVA, SENZILLAMENT INTENTAVA MANIPULAR  NOVAMENT LES COSES. TAL COM DEIEM NOSALTRES, ERA PRECÍS ESPERAR LES DILIGÈNCIES PRÈVIES I   POSTERIORMENT EL JUDICI.. NOVAMENT  LA PREPOTÈNCIA DEL SR. GINER   HA QUEDAT  PATENT . VOREM HUI QUINA MENTIDA ELS DIU ALS SEUS VOTANTS.

3.- PER ANAR ACLARINT MALENTESOS: NO DIGUEM TOTS ELS CANDIDATS QUE ANEM A TREBALLAR PEL POBLE? A TOTS SE’NS OMPLI LA BOCA D’AMOR PER VALLADA.
 • PERÒ VA I RESULTA QUE EL PP A LA pàgina 5 del SEU programa, es pregunta que, en el cas que governara Mª José a Vallada,
 • ¿amb quines ajudes comptaria en l'àmbit provincial, autonòmic i fins i tot nacional?       I jo, INDIGNADA I ALARMADA, ELS DIC: comptarem amb les mateixes AJUDES que si governa el PP ! ¿O no?
 • ¿Que els ajuntaments i els ciutadans VALENCIANS no HAN TINGUT dret EN ESTOS QUATRE ANYS a ajudes, subvencions i plans amb independència del color polític dels governants?
 • Tot seguit, el PP té la poca vergonya de dir que "ni tan sols la residència podria sobreviure sense estes ajudes". ¿Què volen dir el PP i el senyor Giner?
 • ¿Que si governa EL PSOE no rebrà Vallada les ajudes que li corresponen per a les infraestructures, equipaments i servicis del nostre poble?.
 • ¿Que si governem nosaltres, F. Giner no defendrà com a regidor en l'oposició o com a Diputat en Les Corts les ajudes per a Vallada?.
 • ¿Que si no Governa el PP a Vallada haurem de tancar la residència i tots els servicis del poble?.
 • ¿Que si no governa el PP ja no treballaran pel poble, JA NO es deixaran la pell per eixa Vallada que DIUEN VOLER tant i porten al cor?.
 • ¿O és que només volen A VALLADA si manen ells?

   • GUANYE QUI GUANYE les eleccions autonòmiques, VALLADA continuARÀ donant a Vallada les ajudes i plans que ens corresponen.  eLLS HO SABEN, PERÒ ESTAN DIFONENT MENTIDA DARRERE DE MENTIDA. jO VOS PUC ASSEGURAR QUE EL NOSTRE COMPROMÍS AMB VOSALTRES, AMB EL POBLE DE VALLADA, EL MANTINDREM SIGA QUIN SIGA EL RESULTAT.

4.- I EL FUTUR QUE ENS OFEREIX EL PP ÉS CONTINUITAT, MANTENIMENT DE LA SITUACIÓ QUE ESTEM PATINT. FIXEU-VOS  EN QUÈ FONAMENTA EL SEU PROGRAMA: EN VALPARK  I EN LES ERMITES.
 • DE VALPARK VOS RECORDE QUE ARA MATEIX HI HA UNS DEUTES DE 15.000.000 D’ EUROS A FERROVIAL + 5.000.000 € DEL JUSTIPREU + UN AGENT URBANITZADOR EN CONCURS D’ACREEDORS. AIXÒ SÍ, TENIM UN TERROPERAR, UNS CARTELLS MIG TRENCATS, I... DE TREBALL, RES!

5.- I DE LES ERMITES QUÈ VOS PUC DIR? QUE HEM PERDUT QUASI CINC ANYS PEL COSTUM DEL SENYOR GINER EN SALTAR-SE LA LEGALITAT I PER L’INTERÉS DEL PP EN CARREGAR-SE EL PARATGE. ELS HEM GUANYAT TOTS ELS PLEITS DE L’ERMITA, TOTS! HEM ACONSEGUIT QUE NO ES PRIVATITZE EL PARATGE! I EL PROJECTE, QUE ARA EL PP DIU QUE FARÀ A PESAR DE LA NOSTRA ACTUACIÓ, ÉS EL QUE NOSALTRES PROPOSÀVEM FA QUASI CINC ANYS! EL MATEIX! PER TANT, EL PROJECTE DE LES ERMITES ANIRÀ ENDAVANT, HI HAURÀ ALLOTJAMENTS TURÍSTICS, CREAREM LLOCS DE TREBALL, PER`SUPOSAT QUE SÍ. PERÒ TINDREM TAMBÉ UN GRAN PARC VERD PER A TOT EL POBLE.

6.- VOLEN DIR-NOS EN EL SEU PROGRAMA A TOT COLOR  QUE MAI NINGUN ALCALDE HAVIA FET TANT PER VALLADA!
 • MAI NINGUN ALCALDE HAVIA TINGUT TANTES POSSIBILITATS PER FER TANT PER VALLADA.
 • MAI NINGUN ALCALDE HAVIA ADMINISTRAT DINERS EUROPEUS, ESTATALS I AUTONÒMICS ALHORA I EN EIXA QUANTITAT!
 • MAI NINGUN ALCALDE HA TINGUT 24 ANYS PER MILLORAR EL POBLE.
 • MAI NINGUN ALCALDE HAVIA TINGUT TANTA CONFIANÇA DELS VALLADINS!
PERÒ…
 • MAI NINGUN ALCALDE HAVIA ACABAT EL SEU GOVERN DEIXANT EL POBLE CADA QUATRE ANYS PITJOR QUE ABANS
 • MAI NINGUN ALCALDE HA DESPILFARRAT LES BARBARITATS COM EL QUE HEM PATIT

7.- QUIN GOVERN HA FET DE VALLADA, SI DESPRÉS DE 24 ANYS GOVERNANT NECESSITA RECÓRRER A LA MENTIDA, A LA POR I AL VOT PER CORREU D’UN MUNTÓ DE PERSONES? PER QUÈ ES FIA TAN POC DELS SEUS VEÏNS, FENT-LOS VOTAR PER CORREU? UN DE CADA TRES VOTS DEL PP DE VALLADA SÓN VOTS  DE PERSONES QUE ALS ULLS DEL SENYOR ALCALDE NO SÓN DE FIAR; VOTS DE GENT QUE EL SENYOR ALCALDE NO HA CONVENÇUT PLENAMENT I QUE CAL CONTROLAR PER EVITAR QUE PUGUEN VOTAR ALTRES OPCIONS.
NOSALTRES CONFIEM EN LA NOSTRA GENT, SABEM QUE TENIU CLARA LA VOSTRA OPCIÓ. I PER AIXÒ ANIREU EL DIUMENGE SENSE POR, AMB LA CARA BEN ALTA A EXERCIR EL VOSTRE DRET LEGÍTIM AL VOT.

8.- ACÍ ESTEM  PLANTATS, DIGNES, HONRATS . PERQUÈ  ELS VALLADINS I VALLADINES  NECESSITEM POLÍTICS HONRATS, POLÍTICS AL SERVICI DEL POBLE, POLÍTICS QUE NO VAN A XUCLAR SINÓ QUE VOLEM  TREBALLAR DIA I NIT PER SOLUCIONAR ELS PROBLEMES QUE TENIM A VALLADA.

9.-. NO ENTENC COM ES POT SENTIR SATISFET UN ALCALDE QUE NOMÉS S’HI FICA EN CONTACTE AMB LA GENT CADA QUATRE ANYS, PERQUÈ VOTE COM A ELL LI CONVÉ . PER A MÍ, SER ALCALDESSA SIGNIFICA:
 • ESCOLTAR A LA GENT CADA DIA,
 • FER-VOS PARTICIPAR EN LA GESTIÓ DEL POBLE, COMPTAR REALMENT AMB VOSALTRES.
 • S’HA ACABAT EL GESTIONAR ASSUMPTES DELS JOVES SENSE COMPTAR AMB ELLS.
 • S’HA ACABAT ALLÒ D’INTENTAR ORGANITZAR ELS MAJORS DES  
 • ANEM A FER-HO JUSTAMENT AL REVÉS DEL QUE ARA ES FA: EN LLOC D’ORGANITZAR I MANIPULAR DES DE L’AJUNTAMENT EN TOTES LES ACTIVITATS DEL POBLE, VAN A SER LES ENTITATS, ELS COL.LECTIUS, ELS CIUTADANS, ELS QUI VAN A ENTRAR A L’AJUNTAMENT.

10.- SABEU QUINA ÉS LA MEUA PREOCUPACIÓ? NO, NO ÉS GUANYAR LES ELECCIONS. AIXÒ ANEM A ACONSEGUIR-HO. LA MEUA PREOCUPACIÓ SÓN ELS VOSTRES PROBLEMES.  JO HE VISITAT MOLTES CASES DE VALLADA. I SABEU QUÈ HE TROBAT? PARO DESESPERANÇA, TEMOR, PREOCUPACIÓ, TRISTESA,... COM SI LA SITUACIÓ ACTUAL NO TINGUERA REMEI, COM SI NO PUGUÉREM FER RES.

11.- JO PODRIA HAVER DIT QUE TENIM LA SOLUCIÓ A TOTS ELS MALS DEL POBLE, PERÒ NO ÉS AIXÍ. LA SITUACIÓ A VALLADA ÉS GREU. SÓN NECESSARIS MOLTS ESFORÇOS, MOLTS BRAÇOS PER TORNAR A ALÇAR EL POBLE. JO NO SÓC NINGUNA IL.LUMINADA, NI EM PENSE QUE TINC LA VERITAT ABSOLUTA. JO NOMÉS TINC DOS BRAÇOS. PERÒ LA MEUA FORÇA SÓN ELS DOS BRAÇOS DE CADASCÚ DE VOSALTRES, I ELS BRAÇOS DELS QUI ARA ESTAN AL PAVELLÓ. PERQUÈ TOTS SOM IMPORTANTS I TOTS FEM FALTA.

12.- TOTS FEM FALTA, SÍ. TOTS ELS QUE ESTAN DISPOSATS A TREBALLAR PEL SEU POBLE AMB HONRADESA, AMB DESINTERÉS. EL MEU COMPROMÍS ÉS QUE EL MEU PATRIMONI PERSONAL O DELS MEUS FAMILIARS, NO AUGMENTARÀ NI UN EURO A COSTA DE LA GESTIÓ MUNICIPAL

13.- I ESTE COMPROMÍS EL FAIG EXTENSIU A L’EQUIP DE VALLADINES I VALLADINS QUE M’ACOMPANYEN. ESTIC CONVENÇUDA DE LA SEUA HONRADESA. I SI ALGÚ FLUIXEJARA, NOMÉS HI HAURÀ DOS POSSIBILITATS: QUE SE’N VAJA ELL O QUE ME’N VAJA JO. PERQUÈ NO ANEM A CONSENTIR, NI VOSALTRES HEU DE CONSENTIR MAI, EL BENEFICI PERSONAL DE CAP MEMBRE DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL.

14.- HONRADESA, DIGNITAT, TREBALL, LLIBERTAT. AIXÒ ÉS EL QUE CADA DIA MÉS TIREM EN FALTA. AIXÒ ÉS EL QUE NECESSITEM EN LA NOSTRA BENVOLGUDA TERRA. EIXE ÉS EL CRIT DELS JOVES DE TOTES LES EDATS QUE ESTEM ALÇANT-NOS A MADRID, A BARCELONA, A VALÈNCIA, A VALLADA. ESTEM FARTS DE PROMESES INCOMPLIDES, FARTS DE CORRUPTES AMB PELL D’OVELLA I COR DE LLOPS. ELS JOVES DE VALLADA, DE 18, 25, 40 O 80 ANYS, SOU IMPRESCINDIBLES PER RECONDUIR AQUESTA SOCIETAT COMPLETAMENT EN CRISI.

15.- TOT AIXÒ ÉS EL QUE TENIM EN JOC EL DIUMENGE! I TORNE A DIR QUE JO NO TINC LA SOLUCIÓ A TOTS ELS PROBLEMES DEL POBLE. PERÒ VOS TINC ALS VALLADINS I VALLADINES. I ANEM A CANVIAR AQUEST POBLE, SENSE DIVISIONS NI EXCLUSIONS.

16.-. PERQUÈ A VALLADA, A PARTIR DEL DILLUNS, 23 DE MAIG:
 • LA PRIORITAT SERÀ REVITALITZAR L’ECONOMIA, QUE HI HAJA TREBALL AL NOSTRE POBLE. I BAIXEN ELS DEUTES MUNICIPALS
 • LA TRANSPARÈNCIA HA D’INVADIR TOTA LA GESTIÓ MUNICIPAL
 • S’ACABARÀ AMB EL DESPILFARRO
 • ANEM A FER UN POBLE AL SERVICI DELS VALLADINS: PARCS, ESCOLA I LUDOTECA PER ALS MÉS MENUTS; CASAL, TREBALL  I OCI PER ALS JOVES , FEINA PER ALS ADULTS, UNIÓ I LLOC PER ALS MAJORS.
 • L’AJUNTAMENT SERÀ LA CASA DE LA VILA, LA CASA DE TOTS ELS VALLADINS I VALLADINES, COMPTANT AMB LA PARTICIPACIÓ CONTÍNUA DE TOTS ELS COL.LECTIUS, ENTITATS I CIUTADANS

17.- JA VEIEU QUE EL CANVI NO ÉS DE SIGLES. ÉS DE POBLE. I ANEM A FER-LO. PERQUÈ DEPÉN DELS VALLADINS I VALLADINES. I SOM UN POBLE QUE QUAN HA VOLGUT, HA POGUT.

18.- VICENT ANDRÉS ESTELLÉS, EL GRAN POETA VALENCIÀ DEL SEGLE XX, ENS VA DIR: “NO ET LIMITES A CONTEMPLAR AQUESTES HORES QUE ARA VÉNEN. BAIXA AL CARRER I PARTICIPA. NO PODRAN RES DAVANT D’UN POBLE UNIT I COMBATIU”

18.- VALLADINES! VALLADINS! VOS ESPERE EL DIUMENGE EN LES URNES I EL DILLUNS EN L’AJUNTAMENT! GRÀCIES PEL CANVI QUE JA ESTEU  PORTANT A VALLADA.  MOLTES GRÀCIES!

Mª José Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.