dilluns, 23 de maig de 2011

Resultat Eleccions Municipals 2011 en Vallada


Resultat Eleccions Municipals 2011 en Vallada

Total votants.....2.469.....90,77%

Abstenció.......... 251.........9,23%

Vots nuls........... 52.......... 2,11%

Vots en blanc.... 21.......... 0,87%

Regidors a elegir: 11

Candidatures..................................Vots ...........................Regidors

P.P........………………………………… 1.166.....48,24%..............5

P.S.O.E....……………………………...... 781......32,31% .............4

AIPV...………………………………….... 404......16,71% .............2

CVa...……………………………………..... 45.........1,86%

Enhorabona a tots els regidors elegits

292 comentaris:

 1. jajajajajaja claveuse, ara a criticar com sempre qui a fet tranpes

  ResponElimina
 2. Es el fin de la opresionnnnnn

  ResponElimina
 3. Pero realmente como acaba la cosa? Se juntan PSOE y AIPV para quitar de en medio al PP que lleva 24 años? . Y quien será el alcade o alcaldesa entonces?

  ResponElimina
 4. Como esta el tema en vallada??? Seguimos como siempre o la cosa pasa al otro bando???

  ResponElimina
 5. Segun comentan se juntan para romper la opresion XD. Alguien sabe cosas?

  ResponElimina
 6. q bo seria q despres de tot el q heu criticat el vot per correu, ara s´asociaren AIPV i PSOE!!!dreta i esquerra, oli i aigua!! hi ha algo mes vergonyos q aixo??? eixireu diguent algo en defensa, pero... l´unic nom q te es VERGONYOS!
  ale senyors!! a vore q feu ara amb la vara de mando!!!

  ResponElimina
 7. A vore si penses que aquestos dos partits són com una emulsió.

  ResponElimina
 8. La Rata Pelona XD.. A que te referixes, ¿A que no se poden juntar? ¿o a que si?

  ResponElimina
 9. Voldria dir que, si el meu ha anat al PSOE no ha anat en cap moment a una coalició que duga de cap de llista a un militar desfasat.
  Si el canvi a vallada ha de ser eixe, deixe de ser vallaina i prefereisc ser una desterrada.
  NO hi han colors ni ideologia, no hi ha vergonya, no hi ha democràcia.
  Si un partit entra al govern traint a la seua paraula i aillant-se amb "l´enemic", amb el contrari d´ideals, d´ètica, de moral... em pareix una traició a totes aquelles persones que han confiat i han donat el seu vot.
  Només recalcar que encara que en l´hermètic poble no aplegue la llum i l´aire hi ha una gran manifestació popular que no respon a ideals de cap política, una unió del poble més pura que l´aire que cap polític que puga vendre´s a respirat mai i ojalà, la lluita d´eixa gent aplegue a bon port, perque ací necessitem un canvi real UNA DEMOCRÀCIA REAL, JA!!

  ResponElimina
 10. Et recorde que a Valencia están els mateixos lladres atra vegada. Esperes que a Vallada tamé?. Més val que canvien com siga

  ResponElimina
 11. Ara si tot canvia de bandol cal esperar veure canvis, encara que si amb aquesta coalicio el cap del govern es de la part " minotiraris" (aipv) tots tindrem mes mal.

  ResponElimina
 12. vullc dir q si es junten em pareixera VERGONYOS, ja que com heu dit abans, es l´enemic, o es suposa, pero per el que veig aço ja no es politica, aço es ja algo personal, en contra del millor alcalde que Vallada tindra mai, pero be, aci sols vos importa la vostra opinio, i que collons, si es que es un bloc socialista, els ignorants som els que no pensem igual per escriure aci!
  Supose que fins el dia nou de juny no es fara cap canvi i les unions no seran publiques, pq si s´uneixen AIPV i els sociates, segurament ja no sere Valladina, antes m´empadrone en la merda!!!
  Bona nit a tots!!! REFLEXIONEU!!!

  ResponElimina
 13. a lánonim de les 0:43 jo et recorde que si estan els mateixos lladres que dius tu es perque el poble ho ha vullgut, perq el candidat socialista es un...no se com descriurel i per no faltar no ho escric, i tambe et recorde jo a tu que mooooooooooooooooolts pobles q abans eren socialistes han pasat a ser de dretes, i menys mal que l´any q be mr.bean tembé sen va a fer punyetes!!! Com diu Rita, bye bye zetaparo!!!!
  Des d´aci donar la meua enhorabona a Fernando!! Has sigut un gran alcalde, si, has tingut parasits al costat, pero eres gran, molt gran!!!

  ResponElimina
 14. A la de dalt, Empadronat en Valencia que tens a Camps q segur q t'agrá. El caso gurtel i tot aixó que no deus saber.

  ResponElimina
 15. I també podràs anar a fer-te gin-tonics amb la Rita.

  ResponElimina
 16. Si, Fernando es gran, molt gran... q vergoña hahahahah la tipica q no sap res de comptes, deutes de Vallá, obres per fer, destrossar les ermites...etc,etc

  ResponElimina
 17. Es la que vota a Fernando por la tortilla gigante. (que pagamos todos,por cierto) La gente tiene los ojos muy cerrados.

  ResponElimina
 18. Su si destrosar eixes ermites que ara els socialistes volen fer com a paradis rural amb hotels, casetes... Si clar ara quan ells ho posen no sera destrosar sibo sera turisme!!! Vinga gent pensem un poc en el cap que si Fernando ha estataquestos 24 anys no ha sigut per magia si o per una bona politica i per grandisimes accions pel poble, o no podeu obrir els ulls i mirar el camp de futbol, l'institut, el tanatori, el parc de bombers... I que em direu ara " si si pero el Valparck??" jo conteste;: esta ahi i parat al igual que milions de empreses espanyoles que per una mala gestio estatal no han pogut crer tots els recursos que volien, pero pel simple fet de tenir la valentia de dur a terme el projecte en un poble com el nostre cal dir ENHORABONA FERNANDO!!!! Per a mu has sigut i seras el millor alcalde!!!!

  ResponElimina
 19. Enhorabona Vallada!!!
  per haber segut capaços de fer un canvi al poble .
  Son molts anys manant els mateixos...
  Y si almenys haveren fet algo per l'economia del poble pero res...
  A complir en dignitat

  ResponElimina
 20. Canvi a la pol.lítica valladina, però el bloc seguix igual.. Que ha de passar per a q ens parlem amb un mínim de respete? Enhorabona a tots els que haveu millorat amb aquestes elecions. A les persones que es queixen de les unions i coalicions municipals.. Benvinguts a la política.

  ResponElimina
 21. no, no se lo de gurtel! soc retrasada, mil i una voltes preferrisc pagar 4 trages que viure amb un alcalde, o alcaldessa del PSOE!! q pasa, que aci en no rir el q a vosaltres vos agrada ja no voleu q es parle?? molts son els pobles que han tingut canvis, pero per lo menos han sigut a millor, no con aci. un altra cosa, al que ha dit q he votat a fernando per la tortilla...estas prou equivocat, mira per on, no m´agrada el ou!! igual l´he votat per que el meus principis em diuen q el vote, ja q gracies a Deu, els meus deuen ser molt diferents als teus, i tu?? has votat el Psoe perq t´agrada l´ambercoc?? un altra, per ultim, prefersc mil vegades ferme un gin-tonic en Rita, que ferme un cafe a la plaça del poble vegent els caretos q es veuen!! i per cert, tampoc m´agrada el gin tonic, soc més de ron!!

  ResponElimina
 22. entonces aço no es politica, si jo dic blanc i tu negre??? com ens hem de juntar??? ho veig patetic!!

  ResponElimina
 23. res, no patiu, lo pijor q pot pasar es q mane dos anys l psoe, no seran mes, i espere q pasen rapid,, dos anys no son quatre!! pasen volant!!
  q injust es traure molts mes vots pero no aplegar, no han guanyat, perdoneu q vos diga,aci el que ha guanyat ha sigut Fernando, i encara que no mane no es per falta de vots, sino per l´asociacio de dos partits que son totalment diferents!
  Jo també vullc donarte la meua enhorabona Fernando!!!

  ResponElimina
 24. HI ha que vore que mal senta pedre, i aixo es compren si tens interesos economics en el ajuntament o alrededors, pero en persones normals esto no mos camvia la vida per molt que vullgen dir ara els peperos.

  ResponElimina
 25. Al anonimo de las 1:15,tranquilo que dentro de 4 años vuelve a haber elecciones,que no pasa nada por estar 4 años en la oposicion hay que saber perder.

  ResponElimina
 26. x cert cm a estat lo del home que ha anat a votar i li an dit q ja havia votat per correu?molt fort perque l´home no sabia res i la filla tenia el seu dni n ksa i tampoc sabia res.i la cantitat destrangers q han votat q ni els coneguem....no se don abran eixit.mare meua, si no fora x tot aço fernando no en trau ni 3 escanys!!!! fernando, sempre et recordarem com valparknando

  ResponElimina
 27. Pero per l’amor de Déu. Que només heu perdut unes eleccions. Hi ha que saber perdre. No anaveu a guanyar sempre no? Si total no treen de l’Ajuntament més que faena i ni un duro…
  Ale, tranquils. A dormir, que demà ja voreu les coses d’un altre color.

  ResponElimina
 28. pero si es que el cas es que no ha perdut!! mal li sentaria a una persona amb idees fixes asociarse al contrari!! aixo si q es mal!!! a mi ni uns ni altres em canvien la vida,aixo esta clar, pero ja que puc opinar, opine el q m´agradaria, i pense q es igual de respetable que el q opine un altre!
  Pero no, aci sou tots del mateix costat i no es poc opinar amb llibertat, enseguida t´ataquen, et taxen i et critiquen, pero be, esta es la llibertat q tenim!!

  ResponElimina
 29. Aqui lo que tienen es fe ciega. Creen que otro partido no hubiera hecho las mismas obras, jaja. Las hubiera hecho igual y mejor. Sin hacer un alcantarillado para su hija de 40000e. Reformando la plaza la pau...creeme, no es oro lo que reluce. Porque con ese dinero se hubieran podido crear mas trabajo y administar mejor.

  ResponElimina
 30. Quants vots per correu hi havia?

  ResponElimina
 31. PSOE I AIPV tenen en comu mes del q es penseu, i es traure del ajuntament al alcalde que ha deixat al poble en una deuda considerable.NO ENS EQUIVOQUEM, LA GRAN TRIONFADORA ES Mª JOSE

  ResponElimina
 32. pues io veig que dius el que vols en llibertat

  ResponElimina
 33. En cuant al institut del poble i ha que dir que la conselleria d'educació del senyor Camps, eixe que ha guanyat altra vegada mos ha tingut tot el any sense secretari al centre. Han tingut que fer la seu feina el equip directiu del centre i ja no poden seguir mes. La cosa es presenta chunga en cuant a matriculacions si no envien a algu. Pero si no es matricula gent i es tanca no crec que li preocupe molt al senyor Camps. Ells ja ha te puesto per 4 anys més.

  ResponElimina
 34. entonces no es politica, igual dona el color q tinguen, l´unic q volen es xuplar ells del poc, ni psoe ni aipv ni jou ni histories, aço no es politica senyors, aço es un pacta a mala baba.
  aixo de trionfadora...es considerable!!

  ResponElimina
 35. La deuda, el alcantarillat de 40000€, el Valparc de 14 millons €, La llar d'Els jubilats, Els vots per correu i lo que s'han quedat (que ací es pensen q se xuplen el dit)

  ResponElimina
 36. I clar ara Valla está afoná . i els cegos no veuen.

  ResponElimina
 37. i mes q s´afonara! ara, jo estic hasta content de que Fernando no seguisca, a vore q feu ara, amb tot el que heu criticat la seua politica...a vore q tal vos va, aixo si, quant la merda vos replique, aci digueuo igual, a vore si ara q manara la vostra lider ja no sou tan objectius!!!

  ResponElimina
 38. Enhorabona als Vallains desde Moixent. Tinc enveja, enveja sana del que hui eu conseguit. Enveja de que no pase el mateix al meu poble. Hem produix una enorme alegria vorer com per fi es pot produir el cambi. A aquells que diuen que no es pot fer coalicio entre dreta i esquerra esteu enganyats, no es doneu conter de que al final no es goberna sols als de dretes o als de esquerres, es goberna per al poble, cosa que Fernando Giner ha oblidat tots aquets anys, afavorint sols a aquells que el votaven, qui goberna un poble deu de estar al servei de TOTS els seus ciutadans, tenen que buscar el millor per a TOTS, siguen del color que siguen. El problema es que tots els que esteu protestant ara, sou els que eu xuplat del pot de la dipu o de l'ajuntament, cobrant sense fer res, i ara vegeu que el xollo se acaba, i ara es donareu conter, de que als nostres pobles i a vallada no hi ha feina, i no per culpa de zapatero o de camps, sino, principalment, per la culpa del fins hui alcalde, que mentre estava en la dipu donava feina i aixo es "pa per hui i fam per a dema". Despres de 24 anys Vallada necesitava un cambi i per fi es posible que aquest cambi es produixca. En fi que espere que entre qui entre a l'alcaldia de Vallada puga sanetjar els comptes i tirar el poble endavant.

  ResponElimina
 39. algu me pot explicar perque se m'ha borrat un misatge, que no contenia ningun insult ni ningun misatge ofensiu cap a ninguna persona?

  ResponElimina
 40. Anonim de 23 de maig de 2011 1:39 , jo tambe vuic vore com intenten que no salpique el merder que han dixat els ultims gobernants de valla.

  ResponElimina
 41. Els ultims no, els únics

  ResponElimina
 42. se tenen que unir pa guañar dos conta uno poca vergoña y melpedre

  ResponElimina
 43. En primer lloc escric per fer una xicoteta menció al resultat. Si no estic massa equivocat, el PP no obté la majoria per 6 vots, o per 4 menys del PSOE, o per 8 menys de AIPV. I es clar que el partit més votat ha sigut el PP.
  A més, estic un poc fart de comentaris com; ELS VOTS PER CORREU, ... Si ha passat pr què no SA denunciat? EMPADRONAMENTS FICTICIS, ... Crec que es un tema extremadament greu.
  Per altra banda, es denuncien obres ejecutades ( i suposadament pagades), preparades per a aportar ingresos i llocs e treball.
  GRACIES A DEU QUE A PESAR DE SENTIRME VALLAI, NO ESTIC MOLT PER AHI. Per què no entenc res. No obstant, desitge que el proper alcalde o alcaldessa tinta clar on vol sur al poble de Vallà.

  ResponElimina
 44. Senyors i senyores, si fernando es queda i fa una auditoria als comptes de l'ajuntament de cine (però no la farà, per que no l'ha fet en 24 anys). Si s'unixen Mª josé i Perales i fan una auditoria (que la faran si entren) de puta mare, ja que així sabré el deute que tinc jo,la meua dona, i els meus fills, gràcies al senyor alcalde o exalcalde.

  ResponElimina
 45. Per als anònims que estan criticant el pacte entre PSOE I AIPV senyors si no recorde malament, el senyor Giner li va arrabassar l'alcaldia al PSOE fa 24 anys gràcies al pacte que va fer amb el senyor Morro. I senyors no s'escandalitzen tant que en el País Basc s'han unit PP i PSOE contra PNB.

  ResponElimina
 46. SIIIIII MALGRAT TOTES LES TRAMPES, VOTS PER CORREU, EMPADRONAMENTS I ALTRES COSES...

  "EL POBLE NO VOS VOOOOOOOOL, JA S'HAUREU DONAT CONTE, NO?" HALAAAAA TOTS CAP A CASA.

  ENHORA BONA ALS QUE HAN GUANYAT, I ENHORABONA ALS QUE HAN PERDUT (perquè estos ultims es lliuraran del merder que han deixat al ajuntament i al poble).

  ResponElimina
 47. En primer lloc felicitar a tots els valladins i valladines que han demostrat que les cose podien canviar al nostre poble, jo no ho tenia tan clar, després em dol trovar en aquests comentaris gent absolutament fora de si, exaltats com si els acabaren de furtar algo que els perteneixia per dret diví,

  ResponElimina
 48. Senyors moderadors de Vallada City m'agradaria que m'explicaren per que se m'ha retirat el comentari exposat ja que jo no estic faltant el respecte a cap persona------------------------------------" Per als anònims que estan criticant el pacte entre PSOE I AIPV senyors si no recorde malament, el senyor Giner li va arrabassar l'alcaldia al PSOE fa 24 anys gràcies al pacte que va fer amb el senyor Morro. I senyors no s'escandalitzen tant que en el País Basc s'han unit PP i PSOE contra PNV."

  ResponElimina
 49. ¿Una pregunta, on tinc que anar per rebre el mes de feina?, jo vaig votar per correu.

  ResponElimina
 50. Bon dia,

  M'agradaria que reflexionareu vàries coses:

  1ª Ací es critica la falta d'ideologia del PSOE de Vallada si pacta amb AIPV. Jo he llegit el programa de AIPV i no he vist cap relació amb la dreta, és més, veig un programa molt paregut amb el del PSOE. No penseu que a nivell de poble les detres i esquerres, estan de més? Pense què es voten les persones.

  2ª Si no recorde mal, el primer que va començar governant amb el suport d'un partit o d'un edil d'esquerres va ser Fernando, què mentre lo normal era que Juanito "El Penca", en aquell moment d'esquerrares, li donara el suport al PSOE, li'l va donar a Fernando (UV). Si m'equivoque, per favor, corregiu-me

  3er Parleu d'ideologies. Si tampoc recorde mal, Fernando s'ha passejat per 4 o 5 partits... Això és tindre les idees clares Fuerza Nueva, UCD, UV i ara el PP.

  4at No penseu què tant d'any, un mateix prtit polític al poder és roïn, siga qui siga?

  5é i per últim. Si amb el desastre què ha patit el PSOE a nivell nacional, amb el xiringuito què el PP ha montat amb el vot per correu i empadronaments extranys, i amb tot el circ montat, així i tot, no ha tret majoria per governar... no penseu què pot ser, no ho mereixien? No penseu que les formes, al final li han passat factura a Fernando?

  Gràcies per deixar-me expressar.

  ResponElimina
 51. Antes de que sea demasiado tarde y en vista del flagelamiento público que está sufriendo cierta gente (que tantísimo ha hecho por este pueblo), por parte de la horda roja, quiero dejar constancia de mis más profundo respeto y agradecimiento, GRACIAS POR TODO:

  - Por proporcionarme un hermoso lugar de culto mariano (capella de lurdes)
  - Una colección de hermosísimas esculturas en nuestras rotondas.
  -El mayor solar de la Costera (Valpark)
  -Un tanatorio lo suficientemete alejado para que no suponga un riesgo.
  -Un ambulatorio que nos costó a un precio irrisorio
  -Una renovada plaza de la paz con sus mástiles inhiestos y viriles que enbellecen y honrran a los valladinos de bien.
  Todas estas cosas solo son unos pocos ejemplos de todo aquello que por nosotros han hecho los grandes valladinos que ahora una panda de rojos y trásfugas nos arrebatan, GRACIAS A LOS QUE SE VAN, NO HABRÁ MANERA DE OLVIDAROS.

  ResponElimina
 52. En este poble no tenen remei, ara en tota Espanya el PP arrasa i asi al reves del mon, i ara volen que s'unixquen un partit d'extrema esquerre i un d'extrema dreta!, si esque hi ha que ser tontos, ara a vore on van gent que no son ni politics, i on vas a demanar on tots es del PP, ara ve el canvi de veritat Valla al perol. Pero aci la gent es tan guai i es pensen que saben tant que ara vore ara....

  ResponElimina
 53. Con lo bien que estaba Vallada sin paro, sin deuda y sin mangarrufadas, ahora ese paraiso se ha hechado ha perder, POR QUE????????

  ResponElimina
 54. Podeu posar també els vots de tots els partits a la Generalitat??

  ResponElimina
 55. a mi em sap mal per gent cm paquillo o ramon.gent preparada, que tota la vida ha destacat per la feina que han fet i amb gran preparacio universitaria.la veritat es que tingueu rao el poble no pot ser el mateix sense ell.jo soc del psoe i molt content de que s´unisca amb perales o amb qui siga per tal de llevar a fernando i a la primera dama.

  ResponElimina
 56. x fi el canvi ja esta aci, ara em pregunte q farà tota la gent q ha estat xuplant del pot tota una casa?. ara es donaràn compte de com de mal està la situació al poble...espere i confie q la nova força q entra a governar ens faça un informe ben detallat del forat q hi ha al poble...
  A tots els del pp dirvos q teniu molt mal pedre..i em pregunte era just q gent sense formació com el senyor bocaxa tinguera q governar a una generació de gent, altment qualificada, al igual q tot el sequit q duen darrere.. gent q sols estava ahi x xuplar del pot..
  El partit socialista dú en les seues llistes gent preparada amb sou, q no dependrà de les arques municipals.. desde aci tot el meu respete i ànim tant a M jose i Perales,
  El poble confia en vosaltres cansats d' un casiquisme digne d' una dicatura, ara a treballar i a tapar la boca a totes aquelles persones invaides x la ràbia...enhorabona ¡¡¡

  ResponElimina
 57. Menudes rabietes de xiquets malcriats els entren a alguns. La MAJORIA de la gent de Vallada ha dit QUE NO VOL a Giner de Alcalde, feuse la idea ja.

  ResponElimina
 58. me hubiera gustado ver las caras que se les quedarían a esos que creían que era suyo el ayuntamiento, no tiene precio.....que contento que estoy por fin fernandin fuera del ayuntamiento y toda la gente sin cualificación ninguna q arrastraba.. ahora sabrán los chupocteros del pueblo q solo trabajaban ellos la crisis que hay en el pueblo.....

  ResponElimina
 59. pobra Mª Jose, la que se li ve damunt, jo crec que no sap on sa clavat perque cuant entren ai i vegen el forat que nia pot ser que entren en depresio, mare meua cuantes coses que van a ixir ara no se si podran fer el que han dit als seus programes perque en 4 anys no crec que els done temps a fer altra cosa que tapar el "agujero negro".A tots els que defengueu tant a fernando vos anime a que aneu a l´ajuntament i demaneu com va la contabilitat al poble, per quin any van.

  ResponElimina
 60. tinc FE en el treball q vagen a fer l' equip de m jose i perales, x molt mal q ho facen no serà mai pitjor q les despeces q ens ha deixat el senyor giner... això si tenim una esglèsia digna d' una capital, i un concencionari de lourdes.. sense comentari, i uns mastils.. diga q si senyor giner això era el q més falta li feia al poble.... mare meuaaaaaaaaaa

  Anim al nou govern el poble està en vosaltres , x a q vallà siga de nou un poble en il.lussió..es faena dificil xq ho han deixat realment mal... xo no imposible

  ResponElimina
 61. totalmente deacuerdo en que sólo tendrán tiempo para tapar agujeros negros de la mala gestión del pp, pero los próximos 4 años siguientes los tendrán para crear empleo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

  ResponElimina
 62. Bon dia poble de Vallada,ENHORABONA done a tots els valladins al fi i al cap VALLADA té el que ha votat i si fa coaliçió amb AIPV que ningú s'extranye ja que FERNANDO GINER I GINER,és el primer que cuant li ha convingut ha cambiat de camisa,penseu amb el cap i arregleu els maleficis que hi han al poble siga com siga a tots els convé el bon funcionament de la VILLA DE VALLADA,m'alegre del resultat i done el meu vot de confiança als que tinguen ara la paella del manec,a veure si és veu alguna llum pel poble , jo el únic que puc dir que veig molt de fum,ANIMO A TOTS QUE HI HA FEINA PER A RATO UNA VALLADINA QUE LAMENTA JA NO SIGA EL POBLE NI LA GENT EL QUE ERA AVANS,per sort no visc ahi meyns mal ,un fort abraç a la gent que vaig veure cuant naisqué

  ResponElimina
 63. Les caretes ahir dels PPrets a la plaça eren grandioses. A cuanta gent li s´ha acabat el xollo i xuplar del pot...

  El primer objetiu ya està conseguit ara sols queda començar a treballar per fer de vallada un poble millor.

  ResponElimina
 64. Per cert, la gent que s'havia baixat els pantalóns ja sel's pot pujar...

  ResponElimina
 65. Enhorabona M. Jose!!! El canvi ja esta ací!

  ResponElimina
 66. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 67. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 68. Jo els màstils eixos que no ens fan cap falta, els tornaria ja, perquè en lo que van costar es poden fer altres coses més precises i segurament encara no estan pagats.

  ResponElimina
 69. El poble de Vallada vol que es faça una auditoria, per deixar clars els contes. Dóna el mateix el deute que siga, però volem saber. Eixe famòs canvi que es manifeste públicament.

  Estem farts de la desinformació i el cooperativisme vixcut als darrers anys, á vore si és de debó aquest canvi. Estem esperant-lo, no mos enganyeu.

  ResponElimina
 70. Xe per favor, no cal insultar ni faltar, el que voliem ja ho hem aconsseguit, ara deixem que el nou govern faça el que puga per intentar reparar tot el mal que hi ha i per tornar-li als valladins la llibertat ideològica que mai haurien d'haver venut.
  I TOT AMB RESPETE, PER FAVOR.

  ResponElimina
 71. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 72. Açi no li falta el respete a ningú simplement el que no vullga polç que no vaja a l'era,BON DIA

  ResponElimina
 73. bon dia VALLADA ¿que pasara ara amb tots els empleats parasits que te el ajuntament?¿seguiran xuplant del pot?¿algú s'encarregara de ferlos votar al carrer?hem pregunte tantes coses del poble este que m'agradaria algú hem puga aclarir les preguntes MOLTES GRACIES

  ResponElimina
 74. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 75. El cas és....PERALES...qui és Perales? Si dius perales, quin record et ve al cap? El programa del AIPV dirà moltes coses que poden sonar bé o no...però, serà PERALES qui ha redactat algo? Poc m´agrada la política, i poc m´agradat al poble mai.... però so recorde alguna cosa des de menut és que PERALES ha sigut sempre el pasotisme...més d´una volta que he vullgut parlar amb ell m´he trobat la seua risa irònica a la meua cara. Empatia, comprensió, interés..dubte que cap d´estes paraules necesaries puguen anar de la ma del nom PERALES....NO LE PIDAS PERALES AL OLMO, dirà el refra ara fet valladí...

  ResponElimina
 76. PER FAVOR, un poc de respecte.
  Ja hem eliminat uns quants comentaris, no ens doneu més feina de la que tenim ja avui.
  Eviteu no ferir la sensibilitat de ningú ni dir cap nom.
  Gràcies.
  Enhorabona pels resultats.

  ResponElimina
 77. Pero se sap ja segur que van a a pactar PSOE i el partit de Perales????

  ResponElimina
 78. Home, tu diràs!!!!!!!

  ResponElimina
 79. Per favor, no cal dir cap nom, si tots ho sabem, alegremos però demostrem que sabem guanyar, no ens posem al seu nivell, que per a això hauriem de anar mooooolt baix.
  Gràcies.

  ResponElimina
 80. Lease el siguiente comentario con ritmo se samba:

  PEPEPE PEPEPE PEPEPE PEPEPEPEPE PEPEPE
  PEPEPE PEPEPE PEPEPE PEPEPEPEPE PEPEPE

  ResponElimina
 81. ara quant maneu i feu tot el q voleu fer per vallada i vaja vegentvose el plumero, tame critiqueuo aci, a vore si ara do digueu res.

  ResponElimina
 82. ara se vora el desfalco que han fet durant estos anys en el ajuntament

  ResponElimina
 83. voldras que ara en cuatre dies arreglen tota la mala politica del pp en 24anys.

  ResponElimina
 84. com va dir maradona:

  Que la xupen, que la sigan xupando!!!!


  seguint amb la samba: PEPEPEPEPEEPEPEPEPEPEPEPEPEPEPPEEPEPEPEP
  PEPEPEPEPEPEPEPEPEPEPEPEPEPEPEPEPEPEPEPE

  ResponElimina
 85. En primer lloc felicitar al poble de Vallada per les eleccions, en segon lloc i així ho espere que les converses entre el PSPV i AIPV, arriben a governar el poble durant els propers 4 anys (el mateix que ha passat a Montesa, La Font, Ontinyent, i per molt poquet a Moixent i Xàtiva), bé, tinc clar que la candidatura del PP era molt dolenta, es van confiar amb l´efecte Fernando (ja està caducat), doncs , el Paquillo, Ramón, Alan, Pilar, Frutos, Juanjo, Mari... deixen molt que desitjar. Ara la gent del PP, veu injust tot, fins ara tot era just. Acò és el joc de la mal anomenada democràcia, en fi gent del PP, respecteu els resultats, heu estat 24 anys al poder, durant eixe temps heu fet moltes barbaritats, moltes corrupcions, heu creat un estat de crispació continuament, heu enxufat a la gent que us interessava per a poder ampliar el vostre feudo, s´heu rist i heu humiliat a molta gent de Vallada, heu tractat als bulgars com mercancia de vot (Paquillo, Ramón Bocacha i Juan Carlos GIner), ens heu enganyat i el més fotut per a Fernando, has estat enganyant a Déu quasi diariament.
  Deixeu fer i després parleu.

  ResponElimina
 86. per cert, al cometari de dalt em referia al de Maradona!

  ResponElimina
 87. És curiós, vore com la gent del PP, comença a criticar tot el que es farà?. Durant anys el poble en general, ha estat aguantant el caciquisme de Fernando i companyia (Ramon Bocacha, Hèctor i Frutos) hem estat aguantant els seus canvis polítics des de FN, a Falange, UCD, CDV, CDS, UV, PP,. Hem estat aguantant la seua voluntat com un senyor Feudal, donant feina a persones de qualsevol signe polític sols per hipotecar-les a elles i a les seues famílies per a decades, i així ha segut, i ell ho sap.
  És clar que Vallada necessitava un canvi, 24 anys de vicis adquirits, 24 anys de soportar la incultura al poble (no els ha importat mai culturitzar al poble), 24 anys de corrupteles i entreviostes de Ramon per a donar feina, a qui?, que gràcia les seues entrevistes valien més que la prova escrita.
  En fi Vallada s´ha decidit pel canvi i estem contents però prudents, la gent forta del PP, va a ficar-ho difícil, tornaran a neixer les reventaplenaris, la llengua, la invasió.... en fi esperem i brindem.
  Josep

  ResponElimina
 88. Tooootalment d'acord am tu Josep. No hi ha més cego que el que no vol vore i per fi Vallada ha obert els ulls.

  ResponElimina
 89. Perales alcalde de Vallada !!!!!! ànim Vicent, si volen pactar tu l'alcalde!!! que eres el millor

  ResponElimina
 90. El poble està content, aumunt eixos xiuleeets!!!!

  PEPE PEPEPEPE PEPE PEPEPEPE PEPEPEPEPEPEPEPE
  PEPE PEPEPEPE PEPE PEPEPEPE PEPEPEPEPEPEPEPE

  ResponElimina
 91. X FAVOR SI ALGÚ DEL NOU GOVERN LLIG AÇO.... EL PRIMER Q VOL EL POBLE DE VALLDA ES Q ENS ENSENYEN EN UNA REUNIÓ A TOT EL POBLE ELS LLIBRES DE CONTERS DE LES ARQUES PUBLIQUES, X A Q AIXI SABEM X ON VA EL TALL, HO DEMANE X FAVORR¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡GRACIES

  ResponElimina
 92. Enguany si que es el l'any del canvi!!! Raulet president dels caçadors i Perales alcalde de Vallada, ara soles falta tirar a Can Can de la presidència del pou!!!!

  ResponElimina
 93. Cal prudència, no cal ficar a uns i tirar als altres, cal ficar a treballar a tots i totes per a traure al poble cap amunt.
  JR

  ResponElimina
 94. Hi ha molta gent que no ha arribat a viure la experiència aquesta

  ResponElimina
 95. Per fí es podrà veure tots els ingresos que ha tingut el poble durant aquests anys i sobretot on han anat a parar... perque desdeluego que a favor del poble no, qui sap cuantes buejaques s'auran plenat de billets! M'alegre!

  ResponElimina
 96. a la valladaaaaaaaaa fum fum fum fum i mes fum de bar i enxufats a les obres faraoniques per total menjar un plat d'arrós jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaj vallaaddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fum fum fum jajjaajajajajajajaj paletos un rato son jajajajaj fum fum fum ale ale ale jajajajajajajajajajaj

  ResponElimina
 97. que fort el que pasa a aquest poble hi havia que veure ahir a la plaça major a la porta del sr. retor a : consuelo la del taf a maria la rocha o polinyana i demes senyores de la villa asentadetes amb cadira esperant els aconteciments jajajajajajj hem vaig pedre el millor ANIMS VALLADA ET PORTE AMB EL COR

  ResponElimina
 98. PEPEPEPEEPEPEPEPEPPEPEPEPEPEPEEPEPEPPEPPEEPEPEPPE
  PEPEPEPEPEPEPEPEPEPPEPEPEEPPEPEPEPEPEPEPEPEPEPPE

  que no pare el ritme.


  ISTA ISTA ISTA VALLADA ES SOCIALISTA!!!

  ResponElimina
 99. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 100. jajajajajajajajajajaaaaaaaaa

  ResponElimina
 101. OLE OLE I OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  VALLADA VALLADA VALLADA PEPE A LA MERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  ResponElimina
 102. Goig goig goig Vallada es vist de roig.

  PEPEPEPEPEPE PEPEPEPEPEP PEPEPEPEPEPEEPE

  ResponElimina
 103. El día 27 de juny recolecta a la plaça del poble pa que paquillo,humberto... pugen minjar ara que no xuplaran més del pot.

  ResponElimina
 104. PUIS ARA QUE ES POSEN A DIETA I QUE MENJEN ELS DEMES

  ResponElimina
 105. alguns per fi sabran lo q es la cola del servef (paro) i de inem... igual ara comensen a saber el q es buscar una faena...

  Un parat

  ResponElimina
 106. A tota ixa gent del PP que ha votat per correu a canvi d'un lloc de feina o algun favor semblant, q vegen que no els a servit de res soles per a pedre la dignitat en el seu vot

  ResponElimina
 107. PUIS NO ESPERES QUE NINGU ET DONE FEINA PERQUE ELS QUE LA TENEN LA VOLEN PER A ELLS, I ET PODRIA DIR MESEL QUE PASA QUE NO CAL CRISPAR ELS ANIMS

  PACIENCIA QUE NO HI HA MAL QUE CENT ANYS DURE
  UNA PARADA TAMBE

  ResponElimina
 108. D'ACORD TOTALMENT AMB EL ANONIM DE LES 13.40

  ResponElimina
 109. ADEU VALLAINS M'EN VAIG A DINAR AÇO TE ARREGLO ANIMS

  ResponElimina
 110. vallada 1 - fernado 0

  uno del poble....en el exili.

  tornare

  ResponElimina
 111. Per acavar la xarlotà, estaría molt be que Perales pactara amb el PP i Perales alcalde i PSOE altra volta a l'oposició, l'ambulatori no donaria a basto de tant d'infarto que vos agarraría jajaj

  ResponElimina
 112. d' infartos estem ja inmunizats en estos 24 anys

  ResponElimina
 113. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 114. Per favor: Pu i concòrdia, a vore si encara hem de cidrar als que fan la embaixa en moros. No sigeu burros que pa que uno siga bon guanyaor ha de ser humil i así tots vulguem viure tranquils. Que governe qui siga pero no crispeu al poble per favor que n'ham tingut prou estos dies.

  ResponElimina
 115. No, qui siga no Manolo, qui el poble ha decidit lliurement, i al que ha dit lo del "infarto i pactar amb el PP" sols dir-li:

  JA!! SEGUEIX SOMIANT.

  ResponElimina
 116. "pq si s´uneixen AIPV i els sociates, segurament ja no sere Valladina, antes m´empadrone en la merda!!!
  Bona nit a tots!!! REFLEXIONEU!!!
  23 de maig de 2011 0:46"
  ------------------------------------------------
  Valladina pepera que has escrit esta perla:
  ja pots empadronar-te on has dit, i tranquila que no et trobaem a faltar, que gent com tú no en necessitem a Vallada.
  Au, arrea calenta.

  ResponElimina
 117. Encara no m'ho crec! vallada té canvi!

  Això si, valladins, no ho oblideu, cal parlar des del respecte i oblidar les desqualificacions personals.

  talante, talante!

  ResponElimina
 118. Per a l´ànonim de les 0:32 VERGONYOS, són 24 anys de Dictadura i burla a un poble treballador i la bara de mando se la poden clavar per el cul, per que al nou ajuntament no li fa falta dur bareta per a que tot el món sapiga que mana, ja que a partir d´ara la bara la porta el poble.....
  Arrivederchii........(o com s´escriga)

  ResponElimina
 119. Tens raó anònim de les 15:44, el que passa és que fa tant temps que esperavem aquest canvi, i son tantes vegades les que sens han burlat, ens han humiliat i ens han fet passar per l'embut, que ara necessite'm deshofegar-nos, encara que siga un poquet, per demostrar-los que hui estàs dalt i demà pots estar baix.

  ResponElimina
 120. Ale ale, que vagen desfilant uns quants del ajuntament, i la "burra" delante pa que no se espante.
  Llàstima de "burra" quien te ha visto y quien te ve.

  ResponElimina
 121. una pregunta, algu sap quan s'elegix el nou alcalde? el dia que es vota a l'ajuntament.

  ResponElimina
 122. Fins no veja que han signat el pacte no m'ho acabaré de creure, que voleu que faça.
  I després veurem, no conegueu la paraula "trànsfuga" si no li ho pregunteu a Zaplana o a Esperansita, entre altres.
  Com diria Antacha:
  No digues blat
  fins no estiga al sac, I BEN LLIGAT.

  ResponElimina
 123. SOU TOTS IGUALS, IGNORANTS! VAYA TELA COM ME PUC RIURE DE ESTOS COMENTARIS NO VALGEU LA PENA TOT PURA ENVIDEA DE LO QUE HAN FET PER ESTE POBLE. VALE QUE ALGUNS DEL PP NO HAGEN ACABAT UNA CARRERA PERO MOLTA MES EDUCACIO I RESPECTE I IDEA DE FER LES COSES TENEN I POSSE LA MÀ AL FOC QUE ELS IMPRESENTABLES DELS QUE ENS GOVERNARÀN AQUEST POBLE SIMPLEMENT HO FAN PER FOTRE. PERQUE LES ELECCIONS LES HA GUANYA EL PP
  OH EL SENYOR PERALES: GRAN HOMBRE, GRAN DEFENSOR DEL PUEBLO??? NO? QUE OS FOLLEN!.

  SI TANT CRITIQEU DE NO TINDRE ESTUDIS, QUE MESTEU CONTANT VOSALTRES TANT EDUCATS QUE PAREIXEU I SOU ELS PRIMERS QUE NO TENIU NI IDEA DE POLÍTICA, SIMPLEMENT VOLEU FER COM SI SABEREU. RES MES QUE DIR, SIMPLEMENT VENVINGUTS LLADRES.

  ResponElimina
 124. Els nous ajuntaments es constituiran el pròxim 11 de juny, i en eixe moment es nomenaran els nous regidors i regidores i els alcaldes i alcaldesses. I una vegada més, per favor, prou d'insults, burles i comentaris ofensius i irrespectuosos, no hi ha cap necessitat d'això i ningú té dret a faltar al respecte a un altre, mai. Per favor, ja n'hi ha prou. Les opinions respectuoses i assertives i els comentaris sobre anècdotes o vivències són positius, interessants i ens alegren a tots; la resta de comentaris ens fan mal i ens dividixen. El canvi que ha arribat implica rebutjar tot això també. Un abraç.

  ResponElimina
 125. la politica dels dos partits q s´acociaran es DERROCAR A FERNANDO, res mes, una vegada tinguen complit el seu proposit...penseu q faran algo be??? jajajajajjajajja
  menuda politica, llevar l´alcalde i ja sta!
  Estic segur de q no acaben els 4 anys, sense idea de portar un poble, q espereu???
  Tots els rogets ben contents, pero ja plorareu, ja, quant es veja q no es sap portar una localitat!!!

  ResponElimina
 126. TOTALMENT D'ACORD AMB EL ANÓNIM DE LES 16:32!! Y quina falta de respecte!!! en veritat qui ha guanyat es el PP i punto!!! i tot es voraa!!!NO HI HAURA MILLOR ALCALDE QUE FERNANDO GINER!!!!

  ResponElimina
 127. Si clar, ha guanyat el PP i punto jajajajajajajaja
  molt bò eixe acudit jajajajajajaja

  ResponElimina
 128. AL ESPABILAET DE LES 16:12
  TU ENS PARLES D' EDUCACIÓ? ANEM A VORE XQ ESTAS JA CRITICANT A UN GOVERN Q ENCARA NO HA COMENÇAT A FUNCIONAR?
  Q NO SABEN DIRIGIR UN POBLE, Q NO TENEN FORMACIÓ, ESTE NOU EQUIP ESTA MIL VEGADES MÉS FORMAT Q EL Q TENIEM, SI NO ANEM A PEGAR UN REPASET... bOCATXA(MASTER EN LAME..) pAQUILLO(MÁSTER EN CONDUCCIÓ..) DOBLE(MASTER EN LA VIDA) PANXA,MILIET,BARRABÁS, I UN LLARG ETC..
  VINGA NO EM FACES RIURE Q ENCARA TINC AGUJETES DE LO Q EM VAIG RIURE AHIR
  DEIXEM Q GOVERNEN, I ESCOLTEN EL Q VOL EL POBLE, UNA COSA TAN SIMPLE Q EN LA DICTAURA ERA IMPOSIBLE..
  AXI Q T' AGRAIRIA Q MODERARES EL TEU VOCABULARI, GRACIES X LA TEUA EDUCACIÓ..

  ResponElimina
 129. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 130. Per favor, no poseu noms, com a molt sols les inicials, que ja sabem qui son, i no cal insultar (per molt que s'ho mereixen).
  Una cosa més...

  PEPEPEPEPEPEE PEPEPEPEPEPEPE PEPEPEPEPEEPEPEP PEPEPE PEPEPEPE PEPEPEPPE

  ResponElimina
 131. Mireu lo primer que hem de fer es tranquilisarse tots, no falteu el respete a ningu pues nosaltres no som com ells apostem ja per fi per un poble lliure, democratic, un poble ahon perfi puga aver unio amb tochs independent ment de la edat y les idees politiques q tingen
  En segon lloc FELICITAR A MARIA JOSE ENHOROBONA
  Y en tercer lloc donar les gracies a tota aquesta gent que ens a votat que a confiat amb nosaltres y que va dir ya hi ha prou el canvi ya esta asi .GRACIES A TOTA AQUESTA GENT JOVE QUE VA PARTICIPAR QUE NO ES VA QUEDAR A CASA, SABEU Q PUGEU COMTAR ANB NOSALTRES PER A LO Q NECESITEU LES PORTES DEL NOSTRE PARTIT EL PSOE ESTARAN OBERTES PER A TOCHS Y TOTES.
  GRASIES A TOCHS Y A DISFRUTARO

  ResponElimina
 132. Als del PP, haveu estàt ahi 24 anys, ara (siga perquè haveu perdut credibilitat, o vots "preparats", o no vos queden faenetes per a donar a canvi, etc) ja no esteu, toca assumir i callar.
  Retireu-se amb un poc de dignitat (si vos en queda).

  ResponElimina
 133. Que poca educació... el poble de vallada ha tingut tot el que ha volgut i més.. i sobretot respecte.
  I res de vots preparats açí qui no sap CALLA.. I DIGNITAT N`HE TENÍM MÉS QUE NINGÚ.

  Pero ara ens toca parlar a NOSALTRES ja que tant ens han criticat i ens han dit.. a tragaar vosaltres perque nosatres estém bén orgullosos del que ha fet Fernando i tota la seua corporació que es crear durant els 24 anys un poble feliç i preciós.

  Enorabona als PARTITS que governaràn apartir de ara, pero encara no sap pero de totes formes aixó. No faltem el respecte insultant a la gent i perdent temps en enviar de tot per el poble simplement som PERSONES.

  ResponElimina
 134. VALADINS UNITS PASSE EL QUE PASE.
  O SEU OBLIDAT DEL QUE ES SER VALLADÍ???


  QUE MES DONA QUI GUANYE SI PER A ALGU SEMPRE TE QUE ESTAR MAL EL QUE FAÇA L`ALTRE :)

  Va xè a discutir al bancal, ni PSOE NI AIPV NI PP ni osties, VALLADINS!

  ResponElimina
 135. Igual volies dir:
  Que poca educació... UNA PART Del poble de vallada ha tingut tot el que ha volgut i més.. i sobretot respecte PERQUE ELS DEMÉS HEU HAGUT DE CALLAR.
  HEU GUANYAT I res de vots preparats açí qui no sap CALLA.. I DIGNITAT N`HE TENÍM MÉS QUE NINGÚ QUE QUI MANA MANA.

  Pero ara ens toca parlar a VOSALTRES ja que tant VOS HEM criticat i VOS HEM han dit.. a tragar Nosaltres perque nosatres estém bén orgullosos del que ha fet Fernando i tota la seua corporació PER ALS SEUS, que es crear durant els 24 anys un poble feliç i preciós PER A GUSTOS COLORS.

  Enorabona als PARTITS que governaràn apartir de ara, pero encara no sap pero de totes formes aixó. No faltem el respecte insultant a la gent i perdent temps en enviar de tot per el poble simplement som PERSONES.

  ResponElimina
 136. VOLIA DIR EL QUE HE DIT.

  ResponElimina
 137. Perdona, igual no ho havia entés be.

  ResponElimina
 138. Perdonat estàs home :)

  ResponElimina
 139. Perdona, poble bonic? preciós?? feliç???? pots dirme de quin poble estàs parlant, per favor.
  Crec que tu vius a "los mundos de yupi"

  ResponElimina
 140. Jà jà jà
  que res que açí està molt clar la gent de vallada com és.

  Aleeeeeeee :)

  ResponElimina
 141. que ja s'acabat el xollo pels parasits del PP, que s'enteren ja de una i ale tots al paro sinverguenses, i dieu lladres als que tenen que entrar????????????, pero si va ser ahir, per l'amor de deu parleu de lladres, qui tots els parasits vinga que ja esta be de tant paleto en olor a fum de bar i pols a les butxaques de totes les alsades de faldo que li haveu fet al sr. alcalde, que a la fi li tinc un respete a FERNANDO GINER perque s'ho mereix respete, els que no mereixen ni aigua son els que s'han apegat al seu costat a donar pena desde fa moltisims anys,HIPOCRITES PALETOS ANEU A L'ESCOLA, que algunes rubies que anaven en la llista no saben ni signar el seu nom,.........deixeu molt que desitjar gentola aprofitosa,he dir i seguire dient ara lleveu el comentari si vos interesa llevarlo pero a vallada ens coneguem tots qui som.ENHORABONA ALS GUANYADORS tots tenen dret de dirigir un poble

  ResponElimina
 142. Bona vesprada, aquest es el primer comentari que publique al bloc i no puc passar sense donar l'enorabona i les gràcies als autors de la idea.
  Ara vull donar ànims al nou equip de govern i acomiadar a l'antic.
  Tenim que estar tots units i recolzar a tot aquell que traballe per millorar l'índex d'atur a Vallada i que puga fer que el joves que estem a l'exili tornem al poble per a treballar i tornar a portar a la localitat al lloc que mereix.

  Salutacions!

  ResponElimina
 143. TANT D`EXPRESIÓ PA QUE? EEH PAQUE? SI DESPRES FALTEU EL RESPETE COM VOS DONA LA GANA JA MAGRADARIA QUE VALLÀ ES CAIGUERA EN LA MISERIA I AÇÍ NO PARLA NINGÚ.


  ADMITIM QUE NO HEM PERDUT. JA QUE S`UNIXEN PER FOTRE. PERQUE AÇÍ QUI DEU DE GOVERNAR ES EL PP I PUNTO.

  ResponElimina
 144. Ara deuen de rezarli a la mare de deu de Lourdes tots els fidels de la poblacio a veure si fa un miracle i tiren prompte als que entraran al ajuntament, normalment este poble és aixina i aixina funciona jajajajajajajajajjaajajajajajajajajajajajjaajajajajaj., mai imaginaria que el meu poble fora de sainet de tres centims, BONA TARDA

  ResponElimina
 145. JAJAJAJAJAJAJAJAJ AL ANONIM DE LES 18.53, VES VES A L'ESCOLA QUE DEUS DE SER UN PARASIT COM M'IMAGINE ALE DICTADOR DE PACOTILLA

  ResponElimina
 146. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 147. A EIXE DE LES 18.53 CALDRIA ANARA A FER ZANJA BONA VESPRADA

  ResponElimina
 148. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 149. el de les 19:51 respecte perfavor respecte.

  ResponElimina
 150. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 151. el de les 19:01 I no pasaria res.

  No seía de l`agrat pero tampoc pasaria res.

  ResponElimina
 152. Rogeta de Benimaclet diu...
  Quan comencen a aparèixer noms de persones innocents cal censurar els comentaris.
  Demane a Valladacity que tanque ja el fil de publicacions d'aquesta entrada.
  Enhorabona al nou govern ara:responsabilitat i seny

  ResponElimina
 153. L'anònim de les 9:10 està parlant en sèrio? L'han descongelat ahir?

  ResponElimina
 154. Estic completament d`acord amb l`anònim de les 19:40.

  No hi ha que clavar-se amb la gent que es innocent i no té res aveure amb açò. Per cert guapa i guapa la reina que tenim ENHORABONA A LA REGINA I ENHORABONA AL PARTIT GUANYADOR.

  ResponElimina
 155. En este pùeblo las ideas de felicidad se veran con el tiempo de otra manera, lo digo porque me pregunto: No decian los del Psoe que no hiban a pactar con nadie? por lo visto y lo clamurosos que estais se ve que si, PP 5 concejales Psoe 4 concejales y perales 2 concejales, quien ha ganado las elecciones? no lo tengo claro, si ganar las elecciones es pactar para gobernar? porque decis que habeis ganado? y por ultimo mi reflexión: visto lo visto no va a ganar nadie y lo digo asi como lo siento, vamos a perder todos los que vivimos en Vallada, si manda en la comunidad el PP, que subenciones llegaran al pueblo? las del plan E de Zapatero? dentro de 1 año en las nacionales ganaran seguramente los del PP, los vastiones socialistas no recibiran ni un euro del gobierno, como hicieron los socialistas aqui en Valencia, en cuentagotas, quien va aperder más? los que entren sin un euro creeis que van a crear empleo? lo dudo (la canción de los Panchos) ya sabeis lo que vamos a ganar en Vallada? hay que pensarlo con la mente fria y no euforica y calenturil que teneis algunos, los pactos nunca han sido buenos para nadie y no vienen, ni con el pan bajo el brazo, ni gratis, ni ha cambio de nada, un saludo

  ResponElimina
 156. Jo també soc de l'opinió de no insultar i sobre tot no clavar a ningún menor, siga fill/a de qui siga. M'alegre del canvi i sé que ho faràn el millor possible. Hi han suficients arguments per acallar boques, no necesitem recòrre als insults.
  Enhora bona i ànim, Mª José, seràs una gran alcaldesa.

  ResponElimina
 157. Anònim de les 19:54, he entés que proposes arrimar-nos sempre al Sol que més calfa? És així o ho he entés malament?

  ResponElimina
 158. Enhorabona Fernando Giner Giner per la teua Elecció a Corts Valencianes.També per ser la persona mes votada en el teu poble.Em sent molt honrat de ser el teu germà perquè abans que res eres una bona persona i un gran enamorat del teu poble -nostre poble-.Tots sabem que quan has ofés a algú li has demanat perdó com a persona profundament religiosa que eres;este no és el cas, el que estàs sent ofés amb els escrits eres tu i em fot perquè només et mereixes homenages i bones paraules.
  Em molesta molt;saps que sóc un gran lector,llegir en fòrums del mateix poble a què t'has dedicat en cos i ànima manifestacions mes carregades d'odi que de juís verdaders.Sempre has atés als mes desfavorits,sense mirar l'anagrama polític o les idees que tingueren.Per això escric amb indignació controlada,enfront d'un assetjament i derrocament sense miraments,del que en ultima instància tots pagarem <>.Aprofite per a donar-te un fort abraç i donar-te el meu personal homenage com vallaí per tot el bé que ens has fet.

  ResponElimina
 159. Josep Francesc Giner Giner23 de maig de 2011 a les 21:24

  Enhorabona Fernando Giner Giner per la teua Elecció a Corts Valencianes.També per ser la persona mes votada en el teu poble.Em sent molt honrat de ser el teu germà perquè abans que res eres una bona persona i un gran enamorat del teu poble -nostre poble-.Tots sabem que quan has ofés a algú li has demanat perdó com a persona profundament religiosa que eres;este no és el cas, el que estàs sent ofés amb els escrits eres tu i em fot perquè només et mereixes homenages i bones paraules.
  Em molesta molt;saps que sóc un gran lector,llegir en fòrums del mateix poble a què t'has dedicat en cos i ànima manifestacions mes carregades d'odi que de juís verdaders.Sempre has atés als mes desfavorits,sense mirar l'anagrama polític o les idees que tingueren.Per això escric amb indignació controlada,enfront d'un assetjament i derrocament sense miraments,del que en ultima instància tots pagarem <>.Aprofite per a donar-te un fort abraç i donar-te el meu personal homenage com vallaí per tot el bé que ens has fet.

  ResponElimina
 160. Molt gran te que ser la panaderia del senyor Giner per donar feina a tots els votans de correus

  ResponElimina
 161. Mariscos Recio, mayorista No limpio pescado23 de maig de 2011 a les 21:50

  LA QUE SE AVECINA VECINA...

  ResponElimina
 162. enhorabona lo que sa conseguit, el haber tirat fora a eixes llaganyes del PP, que lo unic que han fet a segut afonar i capar totes les ilusions de un poble. esperem no vorel durant mols anys i pagen tot lo que han fet ilegal.

  ResponElimina
 163. Mª Jose, yo te nombro alcaldesa en el nombre del patrius, hijo y spirito santus!
  No limpio pescado, anem arreglats.

  ResponElimina
 164. jajajajajaja que bona jajajajaja

  ResponElimina
 165. pakillo ara a qui li amorrarà el cul ?¿ AL PARO .......

  ResponElimina
 166. A tots els que sabeu tant:

  - On treballa la filla de Perales??
  - Qui s'ha presentat de Barxeta de primer sense tindre res que vore al poble ni tan sols poder votar-se per no estar empadronat a eixe poble??
  - Quan eixira a subasta els bars de les ermites per a tindre tots les mateixes oportunitats d'optar als bars?
  - Quin socialiste es quedara la gasolinera?

  ResponElimina
 167. donç si tot lo que dius abans seu queda algun socialiste, fins ara em estat baix la prepotencia de la cuadrilla eixa que han furtat sense vergonya i en la cara ben alta,,,aixi que anim i que seu quede algun que no sigua dels del PP

  ResponElimina
 168. L’amor al poble tindrà que demostrar-lo ara. Des de l’oposició, dedicant temps i diners sense traure’n cap com han fet tots els concejals que han estat en l’oposició fins ara.
  No se si ha demanat perdó per alguna ofensa, pero ací estem vegent que hi ha molta gent ofesa que no li ha demanat perdó sinó el vot.
  Serà molt religiós pero això és algo privat, que no té perquè imposar a ningú.
  Si ha merescut o no homenatges és opinable, pero no ha tingut paciència per a que la gent decidira fer-ho i se’ls ha fet ell mateix.
  Com valladi només veig una enorme sombra i gent humiliada per tot lo que ha tingut que fer per conseguir un treball pagat amb diners de tots.
  I per acabar cal entendre que l’alcaldia no és un càrrec vitalici com podia ser amb Franco. Ara hi ha eleccions i és saludable que hi haja canvis de tant en tant. Si volies vore comportaments d’assetjament i derrocament, de prepotència i mala educació, no tenies més que anar als plens de l’ajuntament amb el teu germà de president.
  Que tingues bona nit Josep Francesc Giner Giner

  ResponElimina
 169. estic totalment d'acord en tu, a vore tota eixa cuadrilla de anguiles si aara es plenen la boca digent lo que volen el poble i treballant per ell,,pots ser que eixe amor que tenen de colp a repent desaparix, tal volta no tinguen mes que furtat i humillar.

  ResponElimina
 170. per a Josep Francesc Giner Giner;eixa frase que escrius "i un gran enamorat del teu poble -nostre poble" te un punt autoritari i prepotent deuries de utilirzar altres paraules- pot ser "un gran enamorat del poble- poble de tots" te se veu la pateta.....sou igualets
  post.
  lo de copiar y pegar queda un poc de poca lectura i escritura,,,vull dir poca aportacio i poques idees,,com els del PP

  ResponElimina
 171. Al anonim de les 22:02. ¿De quin planeta eres?. Aon treballe la filla de Perales sera cosa d´ella. Si sa presentat algu a Barxeta no se que te que vore en Valla. En cuant als bars de de l´Ermites si tant te interesa vas al ajuntament i preguntes. I el colmo de la desinformació, la gasolinera es de REPSOL i no funciona com la Residencia, es un negoci privat de fora del poble tens que parlar amb ells si vols alquilarla.

  ResponElimina
 172. en relacio a les especulacions de la regina del poble 2011 de com pujara que dira, dirvos que es comenta que ha dimitit. no se si sera una decisio definitiva o feta a sanc calenta.algu ha sentit algo?

  ResponElimina
 173. La regina del 2011 és i serà regina del 2011.

  ResponElimina
 174. no sigueu així la xiqueta no té la culpa de q son pare siga com siga..i això q encara recorde quan vaig ser fester com ens tratava el senyor bocatxa, en quina educació ens xillava, i tot el q ens dia ,quan simplement erem uns xiquets en il.lussió de fer coses en el poble,,xo ha passat el temps, i ara eixos xiquets som majors , en carreres universitàries,(no se si el senyor Ramon sap el q es això) cults, i lliures, i decidim no soportar ninguna ordre més del senyor Ramon, t'asegure q a estes altures no em tornatia a xillar.
  repetixc la xiqueta no te res a vore, mantingueuse al marge, recordeu q els xiquets son inocents i no tenen la culpa de res, espere q reflexioneu, bona nit a tots

  ResponElimina
 175. si realment eres isabel vila pastor, malegre que ixques a desmentiro perque aixina se tanquen els comentaris, i aixi tame sas que hi ha gent que va diguento pero supose que amb la teua aclaracio es tanca el tema.

  ResponElimina
 176. Algú hem pot aclarir un dubtee??Si MªJosé pasa a ser l'alcaldessa, aquestes festes sonarà l'himne de la comunitat??si per sort, permet posar-lo, com a valencians que som..es quedarà sentada amb la poca educació i amb la vergonya que van fer pasar els seus fills???buf!el q ens esperaa..que models a seguir deu meu!

  ResponElimina
 177. felicitar als del pp perque evectivament han guanyat pero no amb majoria absoluta, aixi que enhorabona au guanyat les eleccions vos donem la rao no fa falta diro mes. per altra banda felicitar a mª jose per haber guanyat la alcaldia i l´ajuntament junt a un partit que encara que els del pp es queixen tant de les diferents ideologies recalcar lo contents que estan els dos partits de poder formar equip de gobern junts(i pense jo, si els dos estan contents qui son els del pp pa dir si tenen a veure o no). ara em consta que mª jose esta en casa plorant x no haber tret majoria, ella agera preferit mil voltes la majoria que L´ALCALDIA(ironia x a qui no eu pille)jajajajaj

  ResponElimina
 178. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 179. PERDONAAAAAAAAAA? pero com sou aixina? quina gentola ni ha en este poble mun pare gracies a deu es un home molt legal i vosaltres nO teniu ni idea. I MÉS GANES QUE HA TINGUE ell DE FER LES COSES BE I AMB ILUSIÓ PER EL POBLE NO TE NINGÚ, I ESTIC MOLT ORDULLOSA D`ELL, QUE MANERA DE MANIPULAR LES COSES...

  Per cert tant de anònim pa que? demostreu la verdadera casa això és el que importa anar de cara i no tant de anònim i tanta polla.

  ResponElimina
 180. ixa es l' educació q et dona el papi...ay ay ay, tindràs q llavar-te la boca en lleixiu. bona nit maleducaeta

  ResponElimina
 181. que divertit és VALLADA CITY,fins demá BONA NIT
  a rezar niños que viene la virgen de LOURDES
  JAJAJAJAJAJAJAJAJAJ

  ResponElimina
 182. q quieres q tengamos pesadillas???? buenas noches

  ResponElimina
 183. Isabel, ánim i en la cara ben alta que a més d'un li moletarà voret ben wapa dalt de l'escenari i aixo vuigueren ells, que dimitires...jajajajaja sus ganas!:)

  ResponElimina
 184. ESCUCHE SR.BOCACHA ¿YA TIENES EL GRADUADO ESCOLAR?,claro que como escribe tú hijita no me extraña que no la pueda ayudar,si estiguera cadasqu on cal MAMMA MIA, AU REVOIR VILLE DE VALLADA

  ResponElimina
 185. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 186. isabel no cal que mos recordes qui es ton pare, tu com a filla el defens, pero menuda pinyora,lo de fer les coses per ilusio eu dubte. tal vegada per plenarse la buxaca...i com a home de saber , donç te molt que desitjar, coneguen el pasat no masa estudic i poc faener.. vinga no el fiques aixi

  ResponElimina
 187. Josep Francesc Giner Giner23 de maig de 2011 a les 23:46

  És lamentable parlar de la reina de Vallada-triada democraticamente,amb nom i cognoms-.A Espanya hi ha democràcia,en la comunitat valenciana i en el nostre poble també ,el vullgueu o no.És rèptil covard i fals amagar-se darrere de l'anonimat per a faltar a persones respectables del nostre poble.
  Un anònim pot ser una veritat o un libel;la qual cosa si que està clar i és vergonyós <> això només ho fan els covards i els falsos.M'agrada dirigir-me a les persones amb el seu nom;si no,és perdre el temps.Les serps només tenen verí i ataquen a traïció.
  Parleu sense por i firmeu el que escrigueu;que vullgueu o no,estem en una DEMOCRÀCIA.

  ResponElimina
 188. jo sincerament hem sorprenc quant entre..perq a és dediqueu bàsicament a clavarse en les persones, a criticar i a faltar al respecte. Que poca educació teniu, els que deixeu molt que desitjar sou vosaltes, que esteu invadits de ràbia.POBRETS! ja teniu prou desgràcia..

  ResponElimina
 189. Dades de interés: per a pagar la deuda que ens ha portat el senyor Camps en tanta visita del papa, formula1 i construccions faraoniques innecesaries que permaneixen tancades 250 dies a l'any, els valencians tindriem que estar tots treballant durant 1 any per a poder pagar-la.
  Amb els diners que la generalitat dona a Vallada, per a pagar els deutes del senyor Fernando necesitariem estar donant tots els diners fins el 2028....
  Eixa es la politica administrativa del PP, portarnos a la ruina a tots, pero ells bons trages i bons ferraris que tenen...

  ResponElimina
 190. Buenas, es que estaba buscant per internet i e trobat esta pachina, es de lachuntamentm, ¿no?. Fernando,Frutos,Bocacha,.. ara com esta el tema del meu chiquet? mabieu dit que aniria a les brigaes i vos em botat tota la familia. ara que fem?

  ResponElimina
 191. El PP ens porta a la ruina????i el PESOE on ens ha dut????sq mare meuaaaa!q personatges...

  ResponElimina
 192. SOLS DIC QUE ENCARA PODEN HAVER SORPRESES...

  ResponElimina
 193. M´agrada molt esta pàgina, en que m´entere de moltes coses de valla, pero estic vegen totes les descalificacions cap al pp i cap al psoe i crec que es vergonyos... pense que es pot comentar tot amb respecte i sense falta que tots som persones i veins del mateix poble... quina imatge estem donat.... es un poc lamentable...
  Per altra banda enorabona mª jose, ara a treballar i a cumplir lo que posa en el llibret electoral.
  Tambe comentar que el señor fernando ha fet moltes coses bones per valla i roins pero el balanç es positiu... el problema es tota la gent que l´envolta, que no han estat a l´altura en moltes ocasions...
  bona nit i espere que s´acaven les descalificacions, perque sino li recomanaria al moderados d´aquesta pàgina que la tancara.

  ResponElimina
 194. si, per això van eixir més vots que gent va votar... i va guanyar de poc creguem recordar...

  ResponElimina
 195. Entrar a aquesta pàgina acaba resultant lamentable, per culpa dels maleducats e irrespetuosos que en ella comenten...parleu d'educació?vos queda tant per aprendre...

  ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.