divendres, 13 de gener de 2012

Comença l'hivern de debòObservava els diferents models previstos per al final de la turbulenta setmana pròxima i veig amb interès i atenció les variacions dels models més importants, tant el GFS americà com l'europeu ECMWF marquen posicions completament diferents. El més espectacular, per la qual cosa representaria en fred i inestabilitat seria l'europeu, mentre que el GFS posiciona de nou a l'Amic sobre els nostres caps. Qui es portarà el gat a l'aigua? 

3 comentaris:

  1. Sincerament... jo vull que pegue una nevà de campeonato...

    ResponElimina
  2. Kike, si nevara, segur que faries unes fotos espectaculars! ara amb tanta aigua, els canalins ho tenen molt malament, vítol i vítol...passat per aigua?? Isidoro, al final, qui tenia raó dels satèl·lits?

    ResponElimina
  3. Al final el GFS americà encerta pràcticament en el seu pronòstic, haurem d'esperar per a final de la setmana pròxima a veure de nou la inestabilitat i possibilitat d'entrada de fred.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.