Ves al contingut principal

La Guardia Civil cotejará el ADN de la madre de Mike con los huesos de Vallada
El cuerpo estaba tirado fuera del camino y tapado con ramas rotas que lo ocultaban a primera vista

T. DOMÍNGUEZ/S. GÓMEZ Aunque todas las sospechas conducen a pensar que los restos óseos de cuyo hallazgo en Vallada informó el domingo en exclusiva Levante-EMV pertenecen a Michael Goodman, de 17 años, habrá que esperar a que el ADN confirme por completo la identificación. Para ello, la Comandancia de Valencia enviará al laboratorio central de criminalística de la Guardia Civil, en Madrid, algunos de los huesos hallados en la parte más alta de la Serra de l’Ombria, en Vallada, para que extraigan la secuencia genética y la comparen con la madre de Michael.

La Guardia Civil dispone del ADN de la madre desde mayo del año pasado, cuando la mujer se prestó a que analizaran su saliva para obtener su huella biológica, como aconseja el protocolo de personas desaparecidas. Agentes de Homicidios ya han comenzado a interrogar a los familiares de Mike, cuya desaparición se produjo en febrero, aunque la madre no la denunció hasta mayo porque el chico solía escaparse de vez en cuando, aunque siempre regresaba.

De momento, se desconoce cómo se produjo la muerte, ya que los forenses del Instituto de Medicina Legal aún no han comenzado el análisis de los restos óseos. De todos modos, el lugar donde estaba el cadáver, fuera de un camino cercano a su casa, y las ramas rotas que lo cubrían indican que alguien intentó ocultar el cuerpo deliberadamente.

Comentaris

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!