Ves al contingut principal

Trobada d'antigues companyes del col·legi de les Trinitàries

En l'any 2010, quan les de la meua "quinta" complírem els 50 anys, parlàrem de reunir-nos en un dinar, LES DEL 60 EN FÈIEM 50. El projecte no va arribar a fer-se i ens vàrem quedar amb ganes, però la idea no se'ns va oblidar.

Dos anys després, mirant les fotografies de l'exposició que recentment hem pogut gaudir al poble, em vaig trobar amb la que encapçala l'entrada i vaig pensar que podíem fer una reunió de les "xiquetes" de la fotografia, dinar juntes i repetir-la.

Si eres una d'elles, si eres companya de classe i no estaves eixe dia (unes angines, un mal de panxa, un constipat...), o eres de la mateixa edat i amiga, si també et fa il·lusió que ens trobem després de tants anys, comenta l'entrada i anem fent camí cap a eixa trobada que es podria celebrar aprofitant les festes del poble.

Si coneixes alguna de les xiquetes, digues-li-ho!!!

Pròximament posarem cartells als comerços de Vallada. Animeu-vos!!

Comentaris

 1. Hola,

  Jo escric en nom de ma mare, Maria Jose Mollá Tortosa (Maynu), una de les xiquetes que apareix a la foto, i sí li faria ilusió participar en eixe encontre. Sempre que tinga disponibilitat el dia acordat, en festes és quant més feïna té però un dia de vaques normal, podria.

  ResponElimina
 2. Ja havia pensat en ta mare també per a que ens ajudareu i féreu la foto. Moltes gràcies!!!

  ResponElimina
 3. Ja era hora de que ens ferem l'ànim. A veure si és veritat i este any ho podem fer!
  Un bes.

  ResponElimina
 4. Què bé, Fina!! Parla amb les que tingues contacte i anem animant-nos les unes a les altres.
  Segur que ho passem molt bé, ens cal tindre moments bons i recuperar les moltes coses que ens uneixen, que roïns ja en venen massa.
  Besets!!

  ResponElimina
 5. Hola de nou,

  Torne a escriure ara en nom de Amparo Calatayud (La Blaia), que també s'apunta a esta inciativa, ma mare liu ha comentat, i també li fa ilusió.

  Ànim, que ja sou més cada vegada!!

  ResponElimina
 6. Què bé. Açò és com les cireres, m'estires una i van eixint!!!

  ResponElimina
 7. jo també estic però no sóc del 60 sóc del 61

  ResponElimina
 8. En la foto estem del 60 i del 61, la idea és que participem totes. I més, hi ha algunes amigues que no estan, com vaig escriure, perque eixe dia no vindrien a classe. Seria fantàstic que també vingueren.
  Comenta-ho amb les que tens més amistat o les que et trobes pel poble.
  Anem comboiant-nos totes i a vore si fem una gran festa.
  Gràcies per escriure, Marisol!!

  ResponElimina
 9. Hola, Soc Pilar Blasco Giner... es una gran proposta, compteu amb mi per al que faça falta!!

  Salutacions!!

  ResponElimina
 10. Sóc Carme Colomer (Mari la Rubia per a vosaltres)i encara que no isc en la foto també sóc del 60, així que hi aniré. Compteu amb mi!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!