Ves al contingut principal

Crisi en l'Equip de Govern de l'Ajuntament: Alan Garcia dimitix com a regidor d'Economia i HisendaEn tan sols dos mesos des que es va conformar el nou Equip de Govern  format per AIPV i PP, després del trencament unilateral del pacte de govern per part de l'acalde Vicent Perales amb el Grup Socialista, ja s’han produït diverses discrepàncies rellevants i amb efectes públics entre les dos formacions. Ja va ser estrany que el cap de llista del PP en les passades eleccions locals, Alano Garcia, fóra relegat des del primer moment a un paper totalment secundari en el nou govern, sense cap Tenència d’Alcaldia, i que figures que ocupaven llocs posteriors en la candidatura del PP, com Ramón Vila i Frutos Biosca, assumiren les dos primeres Tenències d'Alcaldia i les principals delegacions. Ara s’ha confirmat la inestabilitat existent dins del nou Equip de Govern, en presentar Alano Garcia la dimissió com a regidor d’Economia i Hisenda.

Efectivament, el propassat 14 de maig, l’alcalde d’AIPV Vicent Perales va dictar una Resolució per la qual acceptava la renúncia d’Alano Garcia com a regidor d’Economia i Hisenda, alhora que l’alcaldia assolia les funcions d’aquesta regidoria, que se suma a les nombroses competències que ja tenia reservades.

Tanmateix, cal recordar que el regidor esmentat va ser el 1r Tinent d’Alcaldia en el govern municipal del PP en la passada legislatura, a les ordres directes de l’exalcalde Fernando Giner, regidor d’Economia i Hisenda i, per tant, corresponsable del monumental dèficit que té l’Ajuntament de Vallada (més de 20 milions d’euros en una població de 3.400 habitants).

Segons la portaveu del Grup Municipal Socialista Mª José Tortosa, “és evident que la situació de l’Equip de Govern és inestable i que la situació de l’economia municipal és catastròfica. La unió d’AIPV (incapaços de complir el pacte amb els socialistes) amb el PP (responsable directe del desastre financer municipal) no ha solucionat cap problema, sinó que els està agreujant. La dimissió d’Alano Garcia només és atribuïble a les profundes discrepàncies internes. Què s’ha fet del panorama tan esperançador que pintava el sr. Perales per justificar el traïment al pacte anterior amb els socialistes? No hi ha treball ni coherència de grup en l’Equip de Govern actual. Mals vents per a una situació tan crítica.”

Comentaris

  1. TOma castanya.......

    Ai mi madre la que se avecina al Gran Perales y su corte de honor.

    Y ahora quien serà el de Economia? Que pongan al Lopez que ese se expresa muy bien.

    Suerte M. Jose

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!