Ves al contingut principal

La Diputació implanta Localgis per a la modernització administrativa a Xàtiva, Genovés i Vallada


(Font: PORTAL COMARCAL 02/06/2012)
Segons la informació “Xàtiva, Genovés i Vallada seran les tres localitats de la Costera que disposaran de l’aplicació informàtica en una primera fase en aquesta Comarca”. En la presentació és va dir que "Localgis és una ferramenta de treball d’última generació... per a modernitzar i agilitzar l’administració local, que permet a l’ajuntament la gestió d’informació en un context cartogràfic i que els seus diferents serveis interactuen a través d’ella" i també que “el sistema permet tant la consulta com la gestió de tota la informació urbanística i mediambiental municipal gràcies a què serveix les dades georreferenciades, és a dir, localitzades en plans digitals amb tantes capes com a àmbits informatius, a més de posar-les a disposició dels ciutadans mitjançant la seua publicació en la web local”.
La notícia remarca que “la publicació en internet fa que estiga a l’abast i disposició no sols dels tècnics municipals sinó també dels ciutadans, que poden accedir a ella, visualitzar el contingut i navegar pels mapes publicats, consultar els seus elements, imprimir-los i inclús implementar marcadors personals amb què generar informes actuals i històrics associats.”
Com podem veure, la informàtica és una ferramenta que dia a dia esdevé imprescindible per a l'administració pública i per a la informació dels ciutadans. Ara només cal esperar que aparega “Localgis” a la web de l'Ajuntament, l'utilitzem i esbrinem per a què serveix, i que no quede, com altres coses que s'han anunciat a so de bombo i platerets, en fum de canyot. 

Comentaris

  1. molt bonico, espere que valga la pena i no siga un altre projecte sense utilitat...
    a on està el vincle per a entrar?
    no ho trobe

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!