Ves al contingut principal

SÀEZ RESTAURANT


RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DIA 23 DE JUNY
  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR:
  • AMANIDA D’AHUMATS AMB VINAGRETA DE MEL I FRUITS SECS
  • OU DE CORRAL A BAIXA TEMPERATURA, CREMÓS DE CREILLA, VIRUTES DE PARMESÀ I SALTEJAT DE BOTIFARRA

CONTINUEM AMB:
  • ARRÒS MELÓS DE CONILL, CARXOFA I BOLETUS

COM A PLAT PRINCIPAL:
  • TURBOT (RODABALLO) AMB VEL DE CANSALADA IBÈRICA, PESOLS I PIMENTÓ

PER A FINALITZAR:
  • LA NOSTRA TARTA DE TRES XOCOLATES


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.

 LA PRÒXIMA SETMANA ÉS REALITZARÀ UN MENÚ ESPECIAL JA QUE CONTAREM AMB LA PARTICIPACIÓ DE DOS CUINERS, MIGUEL HIDALGO I SANDRA FORTES,  QUE HAN TREBALLAT AL BULLI, AKELARRE I ZUBEROA ENTRE ALTRES. 

Comentaris

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!