Ves al contingut principal

La cimera europea; del joc al xoc?


Passada l'època d'exàmens i mentre preparem ja els continguts del segon número que eixirà al setembre-octubre, la gent d'Economia 21 hem posat en marxa una sèrie d'articles setmanals que publicarem a la web sobre diferents temes, alguns d'ells de l'actualitat econòmica. 

En aquest primer article ens centrem en una anàlisi sobre la cimera europea; és realment un èxit de l'Estat espanyol i Itàlia? Ha estat un punt d'inflexió en la crisi europea i valenciana? S'han afrontat les principals debilitats a curt termini? És sostenible aquesta Europa asimètrica políticament?  Això i més, passat pel filtre de l'anàlisi materialista i interessada del jocs entre diferents agents, és el que trobareu a aquest primer article. 

A partir d'ara, tots els dilluns podreu consultar les novetats. A més, hi ha l'opció de deixar comentaris i/o aportacions, per a enriquir les anàlisis i el debat. 

*Cal remarcar que Economia 21 no és una revista amb continguts especialment pensats per a públic en general, i tampoc una revista de divulgació científica per a especialistes. És el que ens abelleix en cada moment, amb el recursos limitats que tenim... Amb això vull dir que no és com llegir literatura; alguns passatges requereixen d'una lectura pausada i és possible que d'una re-lectura. Esperem que pague la pena... ;)

Tota el material a: http://economia21.net/
Article "La cimera europea; del joc al xoc?": http://economia21.net/2012/07/02/la-cimera-europea-del-joc-al-xoc/

Llig, participa, difon! ;)

Pau

Comentaris

  1. Als anys seixanta i setanta del segle passat van sorgir vàries iniciatives semblants a la vostra. Quasi totes van fracassar, però només a mitges, doncs molts estudiants van trobar la manera de mobilitzar-se i mobilitzar a la gent informant de tot allò que la dictadura ocultava.
    La dictadura actual és pitjor que la franquista perquè està suportada per una majoria absoluta, manipulada, enganyada, traïda, però majoria absoluta. No obstant la capacitat d'arribar a totes les cases, que donen les noves tecnologies, és una nova variable que pot portar a un resultat molt diferent.
    Sembla una molt bona iniciativa, ben treballada, de gent que sap del que parla. Enhorabona i avant. Esperarem cada setmana les vostres aportacions.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!