Ves al contingut principal

CINE FÒRUM ASSEMBLEA DE JOVES 9 d'Agost

Hola Valladacity,

Només volíem informar a tot el poble que el proper dijous dia 9 d'Agost, tal i com teníem previst, farem el passe del documental "Debtocracy", a partir de les 22:30 h. de la nit. Vos convidem a tots a vindre per participar d'aquest documental així com del posterior debat.
Excelente documental realizado por los periodistas griegos Katerina Kitidi y Ari Hatzistefanou, y distribuido en Internet libremente por sus autores, que busca las causas de la crisis y de la deuda en Grecia y la"Eurozona", y que propone soluciones que el Gobierno y los medios de comunicación dominantes ocultan.

A lo largo del documental se analizan conceptos como la soberanía nacional, el neoliberalismo y la "deuda odiosa" y hechos trascendentales que tubieron lugar en la Argentina de "el corralito", la invasión de Irak, el Ecuador de Correa, el desenlace de la guerra hispano-estadounidense por Cuba, etc.

Es de vital importancia que la sociedad exija la creación de un Comité de Auditoría, derecho legítimo que posee, para investigar la Deuda Externa que somete al país, ya sea este Grecia, España, Argentina, Ecuador, México, Tunez, Egipto, el Congo, Las Filipinas, Sudáfrica o tantos otros países afectados de igual manera por dicha problemática.

Como conclusión final, cabe citar una de las últimas declaraciones que se reflejan en el documental: "No duden en defender sus derechos frente a la Unión Europea y el Gobierno Griego (tu país). El respeto se gana con lucha, no por obedecer a los acreedores de uno""Tenemos que liberarnos de la sumisión, liberarnos del Fondo Monetario Internacional, liberarnos del Banco Central Europeo y liberarnos de la Unión Europea, porque los tres son la esclavitud económica de Grecia (tu país)".

VINE I PARTICIPA

ASSEMBLEA DE JOVES DE VALLADA

Comentaris

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!