Ves al contingut principal

Adéu al Chambito a l'estació.


Pengem açò perquè pensem que és d'interés, sobretot els que esteu per fora del poble i penseu vindre en tren:L’AJUNTAMENT INFORMA

Després de rebre una comunicació de l’empresa Autobuses Chambitos referida al servei que venia realitzant per a desplaçar els passatgers a l’estació de RENFE, manifesta aquesta la no viabilitat ni rendibilitat del servei, degut a la pràctica nul·litat d'usuaris.

Informem  tots els veïns que a partir del dia 1 de setembre de 2012, queda suprimit el servei que Autobuses Chambitos realitzava a l'estació. Per expressa decisió de l’empresa en no poder assumir el cost del susdit servei.

Aquesta mesura no sols s’ha pres a Vallada, altres poblacions també s’han vist afectades pels ajustos realitzats per Autobuses Chambitos.

L’Ajuntament lamenta, al temps que respecta, la decisió presa per l’empresa anul·lant el servei, perquè sempre ha col·laborat econòmicament per tal de rendibilitzar-lo, per això volem seguir realitzant les gestions oportunes per tal d’arribar a un acord que el faça rendible i poder oferir-lo de nou als veïns


Vallada setembre del 2012
L’Ajuntament.


Comentaris

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!