Ves al contingut principal

Carta per signar per qui estiga en contra de les vaguesJo, ............................................... ...................................., Amb DNI núm. ..........................., Treballador / a de l'empresa ................ ........................... .................................................,

DECLARE:

QUE estic absolutament en contra de qualsevol coacció que limiti la meva llibertat de treballar.

QUE, per això, estic en contra de vagues, piquets sindicals i qualsevol tipus de violència que m'impedeixi el lliure desplaçament i accés al meu lloc de treball.

QUE per un exercici de coherència amb aquesta postura, i com a mostra del meu total rebuig a la conculcació d'aquestes llibertats,

EXIGISC:

1. QUE se'm retiri el benefici de la jornada de 8 hores, ja que aquest benefici es va obtenir mitjançant vagues, piquets i violència, i se m'apliqui la jornada de 15 hores vigent abans de la injusta obtenció d'aquest benefici.

2. QUE se'm retiri el benefici de dies de descans setmanal, atès que aquest benefici es va obtenir mitjançant vagues, piquets i violència, i se m'apliqui l'obligació de treballar sense descans, de dilluns a dilluns.

3 º. QUE se'm retiri el benefici de dies de vacances, ja que aquest benefici es va obtenir mitjançant vagues, piquets i violència, i se m'apliqui l'obligació de treballar sense descans els 365 dies de l'any.

4. QUE se'm retiri el benefici de les pagues extraordinàries, atès que aquest benefici es va obtenir mitjançant vagues, piquets i violència, i se m'apliqui l'obligació de cobrar només 12 pagues anuals.

5. QUE se'm retirin els beneficis de baixes per maternitat, matrimoni, defunció, etc., Ja que aquests beneficis es van obtenir mitjançant vagues, piquets i violència, i se m'apliqui l'obligació de treballar sense dret a baixa per aquest motiu.

6. QUE se'm retiri el benefici de baixa per malaltia, ja que aquest benefici es va obtenir mitjançant vagues, piquets i violència, i se m'apliqui l'obligació de treballar encara que estigui greument malalt.

7. QUE se'm retirin els beneficis d'aportacions a la Seguretat Social ia la desocupació, ja que aquests beneficis es van obtenir mitjançant vagues, piquets i violència. Jo m'encarregaré d'obtenir atenció mèdica de pagament, i estalviaré per quan no tingui feina.

8. I, en general, que em retirin tots els beneficis obtinguts per mitjà de vagues, piquets i violència que no estiguin previstos en aquest escrit.

9. DECLARE, també, que renuncie de manera expressa, completa i permanent a qualsevol benefici actual o futur que s'aconsegueixi per mitjà de la vaga del dia 14 de novembre de 2012, i totes i cadascuna de les vagues futures.

Comentaris

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!