Ves al contingut principal

Comparsa Valladina CREU TAU presenta: "La nit de les posades".


La Comparsa "Creu Tau" convida  tot el poble a l'acte "La nit de les posades", on es recrearà el peregrinatge de la Mare de Déu i de Sant Josep en busca d´un lloc on passar la nit de Nadal. Cal vindre vestit de pastoret/a o amb indumentària de l'època i amb ganes de pasar-ho molt bé, ja que les nadales i la música la posem nosaltres.

El proper diumenge 23 de desembre, a les 18:00h des de la porta de l'església, començarem el recorregut per tot el casc antic del poble i acabarem a la casa de la cultura per a fer-nos una bona xocolatada o, si el fred "apreta" un apetitosa misteleta.
Recordeu que el que no pot faltar són les ganes de passar-ho bé, ja que l'escenificació del peregrinatge promet ser una autèntica novetat que us ensenyarem només si veniu vestits com correspon.

Comentaris

  1. I cantareu el romanç de la Fugida a Egipte, eixe que cantàven al poble:
    "Mamprendieron el camino,el camino hasia Belém
    i en un portal sin abrigo, nasió Kesús nuestro Rey"?

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!