Ves al contingut principal

Acomiadament i reconeixement a Maria Boluda


Com molts de vosaltres sabeu, dijous passat va ser l'últim dia de treball de Maria Boluda al seu lloc en l'Agència de Treball i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vallada.
Des d'aquest bloc, volíem desitjar-li el millor en aquesta nova etapa que comença.
Maria, des de fa quasi 7 anys, ha tingut informats totes les valladines i valladins mitjançant el twitter i el facebook, de nombroses ofertes de treball, cursets i jornades realitzades a tot l'Estat Espanyol; ha realitzat cursos i ha dut la gestió de la web, sempre al dia, sempre actualitzada.
Els més de 1280 tweets que Maria ha publicat, demostren la dedicació que Maria ha posat en la recerca de qualsevol oferta de treball o formativa que poguera ser d'utilitat per als veïns del poble.
Durant aquestos anys de crisi, la informació que ella ens ha donat, sempre ha sigut d'agrair perquè significava noves oportunitats de treball i noves il·lusions.
Moltes gràcies, Maria, per fer-ho tan bé com ho has fet.
Sort i Ànim!

Comentaris

 1. Pel que la conec, molt bona persona i molt bona professional. Molta sort!

  ResponElimina
 2. Maria comença una nova etapa, però qui farà el seu paper (tan important) ara al poble?

  Gràcies

  ResponElimina
 3. En uns temps en que hi ha tanta informació circulant, és vital que es garantixca per part de les administracions públiques que estiga a l'abast de la ciutadania. S'ha de garantir la igualtat de oportunitats.
  Això venia fent Maria, un bon treball, els que l'hem seguida habitualment ho confirmem.
  Una pena que una tasca important i ben feta no es prioritze quan és tan complicat seguir convocatòries i accedir als recursos.

  ResponElimina

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!