Ves al contingut principal

Convocatòria taula redona: El negoci del fem, no el paguem

Des de l'Agrupació Socialista de Vallada vos informem de la convocatòria de la taula redona El negoci del fem, no el paguem, sobre la gestió del fem a la comarca i la creació d'una nova taxa de fem que ja hem començat a pagar els ciutadans, que es realitzarà este dimecres 23 de febrer, a les 20 hores, a la Casa de la cultura de Xàtiva, convocada per la Plataforma comarcal la Costera-la Canal en defensa dels serveis públics. Ací podeu trobar més informació de la convocatòria de l'acte. Se centrarà en el cas de Xàtiva però la situació és la mateixa per a tota la comarca i, per tant, la informació i les explicacions que es donen són igualment vàlides per a tots els pobles.

Nosaltres hi enviarem algun representant i vos animem que hi assistiu i vos informeu bé de la situació actual i de les possibles mesures de protesta i mobilització que es duran a terme. Vos n'adjuntem el cartell de la convocatòria (podeu punxar-hi damunt per fer-lo mes gran i visualitzar-lo millor).


Comentaris

 1. I dic jo ! Per què no fa ni una reunió l"ajuntament sobre la questió del fem?

  ResponElimina
 2. L'ajuntament, informar?
  No he vist cap reunió, només paperets per baix la porta, en castellà, com si estaguérem en Valla-dolid
  Però, mira, Paco M., ací tens un video sobre el tema de les privatitzacions que dóna una idea de com van algunes coses hui en dia
  A mi m'agrada perquè s'entén de categoria

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=biT1jZCYZxU

  Mireu-lo i ja em direu si no està clar i ras

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!