Ves al contingut principal

El dia 23 tots a Xàtiva a dir NO al macroabocador de Llanera i al Consorci!


Una vegada més diguem no al macroabocador de Llanera, no a l’augment de taxes i no al Consorci
La Plataforma No al Macroabocador ha organitzat una manifestació per al dissabte 23 de febrer i que començarà a les 17.30h a la plaça de l’Espanyoleto de Xàtiva. Des del col·lectiu animem la ciutadania a participar en aquest acte per defensar un model de gestió de residus públic i transparent enfront del model de gestió de fem poc sostenible del Consorci i del projecte de macroabocador de Llanera. A més de la nova taxa imposada pel Consorci, que ha multiplicat la despesa en les famílies sense millorar el servei, sinó que alimentarà un model caduc de fem de grans instal·lacions que té com a objectiu enriquir les empreses. Eixir al carrer és una manera de parar el genocidi que volen fer en les nostres comarques de la Costera i la Canal de Navarrés, destruint els nostres paratges i l'entorn natural per acumular milions de metres cúbics de fem.

El projecte de Llanera, i contràriament al que diu el president del Consorci, el sr. Parra, és un projecte que encara no està aprovat i el fet de prendre els carrers de Xàtiva el proper 23 de febrer per la gent és una manera de manifestar i pressionar els que ens representen perquè defensen i garantisquen els nostres interessos i la nostra seguretat en lloc dels beneficis dels empresaris del fem.
Aquesta manifestació va més enllà dels residus i del macroabocador, també és una manera de fer protesta local complementària a les que es duran a terme en altres punts de l’Estat en contra de les retallades i la corrupció
La Plataforma No al Macroabocador vol un model sostenible i públic, amb instal·lacions petites i emplaçaments segurs que donen seguretat, servei i més llocs de treball.
No al macroabocador! No a la Gestió del Consorci!
Nosaltres hi anirem, per Vallada i la comarca. I tu?Comentaris

  1. Moltes gràcies per avisar-nos i fer-nos conscients de la necessitat d'eixir al carrer davant del tema. Qui estiga al poble que vaja a Xàtiva, jo aniré a la manifestació-marxa-protesta del 23F a València.
    Perquè renegar en els sopars del dissabte o en el cafenet simplement no servix de gran cosa, descarrega tensió, però hem de demostrar que som molta gent descontenta i no som "ambercocs en el pinyol dins", com diuen els vells
    Avant!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!