Ves al contingut principal

Des de Russia amb amor?

Ens envien un mail per a la seua publicació. Pot ser d'utilitat per algú.
Diu aixina:

Fa uns dies un amic meu em demanà un favor. Havia conegut a una xica russa a través d’una pàgina de contactes i al enviar-li un email rebia un missatge diguent-li que no havia arribat al seu destinatari. Si jo era tan amable d’enviar-li un missatge donant-li la seua adreça de correu i que ella es posara en contacte amb ell m’ho agrairia. Vaig fer el que em demanà explicant-li a “Tanya” –que així se suposa que li deien a la xica- el que passava, que jo estava casat amb xiquets i que el que estava vertaderament interessat era el meu amic.
La xica em contestà amb un llarg e-mail  mal traduït al castellà, que li feia il·lusió contactar am un home d’un altre país. Hagués sigut bonic mantindre contacte amb una xica russa sense pretendre res mes que amistat.

Parle amb el meu amic i em diu que la russa no li ha dit ni mitja. Vaig a sa casa i comprove que la adreça que ell havia escrit al seu ordinador no estava correcta. Li escriu un e-mail correctament i obté resposta. Jo també vaig continuar rebent e-mails de la russa però ella no m’esmentava al meu amic, jo en canvi si que li’l vaig esmentar. Per què tant d’interès en mi, per què no em deia que també estava escrivint-li al altre? Alguna cosa no estava bé, vaig mal pensar... Un programa espia me s’ha infiltrat al meu ordinador o alguna altra cosa per l’estil!! Vaig cercar al Google: Tanya estafa xica russa. Em varen eixir unes pàgines, les quals informaven de les estafes muntades al voltant de xiques russes.

Vaig localitzar la IP i em donava que el remitent estava a les illes britàniques. La xica russa no existia, tenia el caire de ser una estafa. El joc consisteix en mantindre una relació amb un home. A poc a poc va creant-se un víncul afectiu, ja que els e-mails son quasi que a diari. La xica es mostra contenta i emocionada, envia fotos, -sempre estan de bon vore- i al final demanen diners o bé per solucionar un problema, o per vindre a Espanya a conèixer al xic en qüestió.

Després de contar-li al meu amic el que havia trobat m’ensenyà el primer e-mail que havia rebut. O sorpresa!! Era el mateix que el que em va enviar a mi, sols canviava el seu nom per el meu. Així que pot ser que no  totes les xiques ruses que s’anuncien a les pàgines de contactes siguen una estafa, però cal anar amb compte que en este món hi ha molta gent necessitada d’afecte i una relació d’este tipus pot portar dolor a la butxaca i desil·lusió amorosa.


La foto l'he treta d'ací.

Comentaris

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!