dilluns, 6 de maig de 2013

Comunicat de la Unió Protectora Musical


Front als falsos i infundats rumors que circulen, la Unió Protectora Musical vol comunicar el següent:

La banda del poble participa el proper 19 de maig pel matí, al Certamen Provincial de València en la Primera Secció.

La banda que arreplegarà als xiquets en el dia de la seua comunió, com ve sent tradicional  durant tants i tants anys, doncs la banda disposa de plantilla suficient per participar al Certamen i per complir amb l'acte de les comunions, amb la qualitat musical que l'acte precissa i amb la tradicional interpretació pasdoble del Tio Sento, "El".

Els pares que vulguen que els seus fills els arreplegue la banda, o per qualsevol tipus d'informació, poden passar per les vesprades per la secretaria de l'escola.


1 comentari:

 1. La música esplendida debe sonar pel poble. Ya que tenemos dos bandas deberían tocar las dos, la pequeña para los comunioneros y la grande para las comunioneras, el cura con la de Mogente y para el alcalde la de Navalón.

  Las cuatro bandas deberían ir al camino de la Font de Espanya y dejar un ramo de rosas en el santuario blanco y amurallado de la virgen de Boabdil, y al terminar pasar a tomar un ágape a la residencia curial frente al santo templo de la Villa.

  La banda de Moixent interpretará la música acuática de Haendel, para acompañar al tecnológico alcalde de Tecvasa, y la banda de Navalón, ya que no existe, tocará una marcha del silencio para acompañar a nuestro silencioso pastor.

  Quizá deberíamos llamar a la orquesta de Varsovia, para que finalice la jornada interpretando el Requiem de Mozart en Valpark, acompañada por el coro de los afligidos.

  Que toque la música.

  ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.