Ves al contingut principal

ALGÚ SAP QUI ÉS?

El dissabte una persona em va portar esta foto per vore si jo sabia qui era. Tot el cap de setmana he estat preguntant a gent major, però res.

La foto és espectacular i pense que pot estar feta al carrer Santa Creu

A veure si entre tots descobrim qui és.  

Comentaris

 1. De segur que no és, però, al veure la foto, m'ha recordat a la familia de Rafael el casaca que viu en Alcudia de Crespins i més en concret a la rama de son pare. Podeu comprovar que no tinc res de vergonya d'enganyar-me en aquestes coses... ni en altres tampòc. Ahí tire la idea.
  Aprofite per a donar una forta abraçada a tota la gent.

  ResponElimina
 2. Jo crec que també és Santa Creu, a la banda de dalt. Part del mur eixe de pedra encara es conserva.
  L'home... ni idea!

  ResponElimina
 3. Kike, seguím sense saber qui era este home tan templat malgrat l'edat.
  Jo pense que les persones seguim vives després de la mort si la gent mos recorda.
  Ningú recorda a este home?
  Serà possible!
  Sols sóm tres mil habitants!
  De segur que gent del carrer santa creu el coneix.
  "Veriueuo" perfa jo sòc a Roquetes i no puc.

  ResponElimina
 4. Per fi sabem qui és: el "Tio Toni el Menull".I efectivament està assegut al cap del carrer Santa Creu, a la pedra de Llorens. Era l'avi de la tia Marieta la Canterera. L'informació ens la propocionat el tio Fernandet,un home de 98 anys, que viu al carrer Mitja Galta.

  ResponElimina
 5. Quina alegria més gran,¡ el tio Toni el Menull!
  Gràcies tio Fernandet.

  ResponElimina
 6. Jo li vaig estar ensenyant la foto amb el mòbil al uelo de les Llorencetes, però al mòbil no es veia be i l'home no va saber dir-me qui era. No se si aquest home que comenteu, és el mateix que el que dic jo...

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!