Ves al contingut principal

El TSJ exime a las empresas de Valpark de devolver 3 millones a Ayuntamiento de ValladaEl secretario judicial "olvidó" comunicar a los magistrados que el ayuntamiento había pedido retirarse del proceso 

Levante-EMV   22.05.2013   sergio gómez, xàtiva

Las empresas adjudicatarias del parque empresarial de Vallada no tendrán que devolver los 3,3 millones de euros que el ayuntamiento les abonó en concepto de mejoras, ni la corporación municipal estará forzada a reclamárselos a la UTE, como sentenció el Tribunal Superior de Justicia en noviembre de 2012, cuando determinó que el pago fue irregular y propició el "enriquecimiento injusto" de las firmas. Ahora, el TSJ ha vuelto a pronunciarse rectificando y anulando su resolución previa porque durante el procedimiento "se vulneró el derecho constitucional a la tutela judicial efectiva" de las adjudicatarias y ha terminado archivando el caso. El TSJ cree que el fallo que emitió hace medio año nunca debería de haber visto la luz. De igual forma opinan el equipo de gobierno y la UTE Ferrovial-Guerola. Ambas partes habían pactado con anterioridad retirarse de la decena de procesos judiciales en curso a raíz del polémico proyecto, después de llegar a un acuerdo para rescindir por fin el contrato de Valpark a cambio de una pequeña indemnización de 1,5 millones de euros para la UTE. El equipo de gobierno remitió al secretario judicial el acuerdo de desistimiento, pero éste presuntamente se olvidó de comunicarlo a los magistrados del TSJ .

Un juzgado reconoció en 2111 el derecho de las empresas a cobrar 3,3 millones de las arcas municipales por unas obras de mejora que, aunque no se habían ejecutado, la juez entendió que correspondía al consistorio abonar.

Comentaris

  1. Estaria bé que algú explicara qué está passant i perqué passa. del govern o de l'oposició

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!