Ves al contingut principal

La veritat sobre Valpark: el poble ha d'implicar-se en la solució

Davant la confusió creada per les últimes notícies aparegudes sobre Valpark en el diari Levante-EMV i per l'escrit del sr. alcalde repartit a la població, el Partit Socialista de Vallada no té cap inconvenient de reunir-se amb tota la gent interessada i explicar detalladament com està la situació de Valpark actualment, de manera veraç i sense enganys.
 
Efectivament, s'han produit novetats des de la passada reunió informativa del mes d'abril, convocada pel PSOE a la planta baixa de l'Ajuntament i amb una nombrosa assistència de veïns, en la qual se'n va repassar tot el procés. Hi han hagut novetats que, una vegada més, ataquen descaradament els interessos del poble. Però s'ha d'explicar com cal un tema tan complex com este, i no es pot fer en un espai tan limitat com este ni, per descomptat, en un full de paper.

És per això que el  Partit Socialista es congratula que diversos valladins i valladines s'interessen per este tema tan important per a Vallada i es compromet a assistir a qualsevol reunió per tal d'aportar la informació documentada que nosaltres tenim sobre Valpark a hores d'ara.

Per facilitar la màxima assistència a una reunió informativa, demanem que siga alguna persona, col·lectiu o entitat del poble (incloent-hi els administradors de Vallada City, col·laboradors o qualsevol persona que  participa al blog) els qui organitzeu la reunió, oberta a tot el poble. Només cal que ens en feu arribar lloc, data i hora i nosaltres ens comprometem a assistir-hi i aportar tota la informació existent i aclarir tots els dubtes que hi haja. Podeu comunicar-nos-ho personalment a qualsevol dels regidors del Grup Municipal Socialista, fent un comentari a esta entrada i també en l'adreça de correu pspv.psoe.vallada@gmail.com.
 
Com sempre hauria de ser en un sistema que es vol democràtic i participatiu, i ara més que mai, la solució d'este poble passa per la implicació de tots, perquè tots som necessaris i de tots depén el nostre futur col·lectiu.
 


Comentaris

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!