Ves al contingut principal

Firmeu contra les tasses abusives per gestionar els residus i contra el Macroabocador de Llanera.

Firmeu i compartiu.
És important.
Piqueu ací damunt.


Per què és important?

El Consorci de Residus Sòlids (COR) de l'àrea 2 comprèn les comarques de la Safor, la Vall d'Albaida, la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d'Aiora, més de 300.000 persones estan patint la gestió desastrosa d'un servei públic bàsic privatitzat pel qual es paguen taxes per un import que multiplica per dos el que es pagava a l'ajuntament pel mateix servei. Per rematar la jugada fa més de cinc anys que es va adjudicar la construcció d'un macro abocador al terme municipal de Llanera de Ranes amb informes tècnics de dubtosa procedència i idoneïtat. La Consellera Bonig apunta a un redimensionament amb la incorporació d'una incineradora. Signa contra les taxes abusives i contra la construcció del macro abocador.

Comentaris

Altres entrades populars

Jota de Quintos de Vallada

Us envie aquesta entrada del blog de Pep Gimeno "Botifarra" on apareix el video de la versió que ha fet Pep al darrer disc sobre la Jota de quintos de Vallada, fusionant-la amb la de Canals, el que fa que varie l'entonació, però es reconeixen les cobles.
El comentari que han deixat tampoc te desperdici, perquè al concert de Llíria es veu que també hi havien vallaïns.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/152322

Crec que encara que ja no hi hagen quintos, s'hauria de mantindre el costum de cantar-la, la comissió de festes, per exemple, podria fer-ho, la finalitat era molt loable i justa, replegar diners per fer-se una paella, que més voleu!!! i d'altra banda mantindre la riquesa cultural local.
Cas semblant podria passar amb les nostres danses, que enguany ja van tindre més participació popular.
Si voleu saber més sobre aquest artista, pugueu visitar:
http://es.wikipedia.org/wiki/Pep_Gimeno_Botifarra http://www.pepebotifarra.com/

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!

El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal d…

Paco "Cansalà" i Pilar "La Perrona" es casen... 50 anys!