dilluns, 5 d’agost de 2013

Serra Grossa: Al ras 2013

Serra Grossa celebra Al ras des de fa més de deu anys, amb la intenció de recuperar el costum de reunir-nos sota les estrelles, per sopar, xarrar, escoltar, gaudir,... Us esperem!


5 comentaris:

 1. Que alegria al saber que esta any tornen a fer el sopar al ras en la placeta Sant Joan,el any passat vaig estar en compañia de les meues amigues y amics i eu vaem passar molt be,ademes els de Serra Grossa eu vaen preparar tot molt be y molt ben organisat,gracies a tota la gent que mos vau fer passar una nit meravillosa,este any mos tornem a vorer.GRACIES


  ResponElimina
 2. Buenos dias :

  Dando una ojeada al bloc,veo, que otra vez la gente de Serra Grossa plantea otra cena en el mismo lugar que en junio.
  Como tantos de este pueblo no comparto sus principios, peró si, les admiro la labor a su entender que estan haciendo, con su autofinanciación y la ayuda desinteresada del Ayuntamiento.

  Grácias por dejarme opinar.

  ResponElimina
 3. Hola.. Al final veig i acaba de llegir que l'ajuntament ajuda als actes culturals d'aquest poble com són així per eixemple el sopar al carrer de Gracia, al carrer Sant Joan, i els que els facin.
  Molt be.

  ResponElimina
 4. Al final otra vez la bandera catalana en el escenario. Que fuerte, pidieron permiso ?.

  Buenas tardes

  ResponElimina
 5. Sí, a Artur Mas, amb instància prèvia un mes abans, no te jode...

  ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.